Brico – Sinteza săptămânii 9 – 13 martie 2015

Arabesque se alătură delegaţiei României ce va fi prezentă la evenimentul internaţional BUYER POINT de la Milano, din perioada 12-13 mai 2015, un eveniment ce aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

2Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pieței de bricolaj din Europa, aniversează un an de prezență pe piața din Romania cu know how implementat cu succes la nivel local şi 14 depozite transformate în timp record. Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani.

Ştiri externe, pe scurt, din piaţa mondială de bricolaj: Hornbach, Leroy Merlin, bauMax.

Întreaga lume a bricolajului (DIY) vine la Londra pentru a discuta despre cele mai recente concepte și inovații din industrie. Aproximativ 700 de participanți din peste 40 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate la evenimentul internaţional Global DIY Summit, ce va avea loc în perioada 11-12 iunie 2015 la Londra.

Hornbach propune şi lansează 4 stiluri speciale de amenajare a locuinţei – Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home – care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou şi deosebit

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Brico – Sinteza săptămânii 9 – 13 martie 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.