Newsletter

Newsletter în limba română

Newsletter BricoRetail.ro, singura publicaţie B2B din România dedicată pieţei de DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe retail.

În fiecare dimineaţă puteți primi, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de DIY, Home Improvement & Gardening din România.

Newsletterul este trimis în fiecare zi  – de marți și până vineri – cu ştirile publicate pe acest site în ultimele 24 de ore. În acest fel puteţi fi sigur că nu ratați nicio ştire importantă din piaţa de DIY din România şi nu numai.

Pentru a vă abona la newsletter scrieți adresa dvs de email in casuţa de mai jos şi urmați paşii de confirmare.

Alătură-te celor 1,144 cititori fideli!

Pasul 2

Verificați adresa de email cu care v-aţi înscris. Un email cu subiectul „Confirmă abonarea ta la BricoRetail.ro” ar fi trebuit să sosească. Dacă nu îl găsiţi în Inbox verificaţi şi căsuţa de Spam (Junk).

Mai este nevoie de o ultimă acţiune din partea Dvs pentru ca abonarea să se finalizeze cu succes. Trebuie sa dati click pe linkul din email. Prin această măsură ne asigurăm că dvs ați făcut cererea de abonare și nu a folosit cineva în mod abuziv adresa dvs de email pentru abonare.

 

Din acest moment abonarea este finalizată și veți începe să primiți zilnic newsletterul BricoRetail.ro

Desigur puteți oricând să vă dezabonați folosind opțiunea de dezabonare din subsolul paginii oricărei ediții de newsletter pe care o primiți.

Să ne citiţi cu placere!

Newsletter in english

We created a monthly newsletter in English which brings together the most important news, in English, from Romanian DIY, Home Improvement & Gardening sector, with focus on retail.

Subscribe here to our free newsletter in english: