Brico Dépôt aniversează un an de prezență pe piața din Romania. Încă 6 depozite vor fi inaugurate pe data de 13 martie

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pieței de bricolaj din Europa, aniversează un an de prezență pe piața din Romania cu know how implementat cu succes la nivel local şi 14 depozite transformate în timp record. Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială, pe data de 13 martie 2015, a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani.

BricoDepot1După inaugurarea din luna martie 2014 a primelor două depozite Brico Dépôt, în Orhideea şi Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucureşti, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert, pe parcursul anului trecut. Într-o singură zi, pe data de 17 octombrie, specialistul în bricolaj a adus şase magazine Bricostore sub sigla Brico Dépôt, totalizând un număr de opt depozite în Romania.

„2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Pentru începutul de an și debutul sezonului de bricolaj, Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială, pe data de 13 martie 2015, a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare, cu scopul de  a facilita continuitate și eficiență clienților care sunt în căutarea unor soluţii pentru proiectul lor de construcţie, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil.

Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura Brico Dépôt.

Patrick Papot„Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu  adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și  colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada și îi invitam pe locuitorii acestor orase să descopere universul Brico Dépôt”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Ultimul magazin al reţelei Bricostore, achiziţionată de Kingfisher în 2013, ce urmeaza a fi transformat în depozit Brico Depot, este unitatea din Băneasa şi reprezintă unul dintre cele mai importante puncte comerciale ale reţelei din România. Potrivit reprezentanţilor Brico Depot România, datorită dimensiunilor mai mari, magazinul din Băneasa va necesita lucrări mult mai ample faţă de alte unităţi, iar redeschiderea acestuia se va face la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa și al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1134 de magazine în nouă țări din Europa și Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher operează de asemenea brandul Koçtaș, o colaborare de 50% în Turcia cu Grupul Koç.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *