Hornbach lansează 4 stiluri speciale de amenajare a locuinţei

Energia, bucuria şi relaxarea sunt principalele stări pe care le caută fiecare atunci când îşi amenajează locuinţa. Acestea stau şi la baza celor patru noi stiluri de amenajare care definesc tendinţele sezonului primăvară – vară în amenajarea casei dezvoltate special de Hornbach.

Paradise at Home

Indiferent dacă este vorba de culori vii, de contraste puternice, suprafeţe 3D sau modele exotice, noile tendinţe în amenajare îndeamnă la schimbări. Casa devine centrul vieţii şi oferă satisfacţie, fiind un loc special pentru liniştea de care are fiecare nevoie, sau pentru distracţie şi socializare”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Și în acest sezon, specialiştii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care arată care sunt tendinţele actuale în privinţa culorilor pereţilor, nuanţelor şi texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii ce nu trebuie să lipsească din locuinţă.

Astfel, Hornbach propune celor care doresc să îşi renoveze locuinţa în această primăvară patru stiluri de amenajare diferite – Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home  – care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou şi deosebit.

Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră oferă reţete pentru o locuinţă unde oricine şi-ar dori să trăiască. Este vorba despre locul unde ne simţim cel mai bine, iar nuanţele, materialele, decorurile alese sunt cele care reuşesec să transforme orice ambient în ‚acasă, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Tutti Colori, un stil neconvenţional, îndrăzneţ şi experimental. Indiferent de vârstă, acesta este un stil care aduce veselia mai aproape. Nuanţele de culoare primăvăratice sunt fie pastelate, fie intense – Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-Pink, Lagoon, Violet Tulip şi alb polar – conturând adevărate explozii de culoare. Modelele în zig-zag şi efectele pitoreşti de acuarelă oferă, în plus, o atmosferă plăcută. Nu doar pereţii sunt coloraţi, ci şi stofele decorative, ceasurile de perete, ramele de oglindă şi fronturile de bucătărie. În plus, tablourile expresioniste insuflă viaţă locuinţei.

De la practic la comod, de la geometric la natural, de la pitoresc la eleganţă şi simplitudine – stilul Soft Living asigură liniştea şi starea de bine. Armonia astfel creată se transmite asupra întregii locuinţe. Colţurile rotunjite şi suprafeţele calde stau la baza conceptului acestei colecţii.

Nuanţele pastelate precum Blossom, Touch of Mint, Apricot, Smoke Grey, Aloe Green, Copper Accent şi Eggshell imprimă o sobrietate plăcută şi o modestie elegantă. Romburile, modelele de fulger şi dungile late fac parte din repertoriul designului în aceeaşi măsură ca lămpile şi accesoriile cu forme uşor rotunjite.

Contraste alb-negru, efecte grafice, suprafeţe geometrice, dungi, linii curbe şi combinaţii de materiale creează contradicţiile unui design de interior interesant ce stă sub stilul Form & Function. Opal White, Charcoal, Quartz-Grey, Vivid Green, Atlantic Blue, Springtime şi Grey Flacon sunt nuanţele de culoare pentru un joc niciodată plictisitor. Structuri puţin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice şi dungi longitudinale nasc suprafeţe interesante în încăpere – o alegere care presupune o activare din toate punctele de vedere şi, de ce nu, curaj. Stilul propus de Hornbach se potriveşte de minune nu doar pentru o locuinţă ce iese din tipare, ci şi pentru un spaţiu de birouri nonconformist.

În cel de-al patrulea stil propus de Hornbach, Paradise at Home, plantele verzi exotice cu frunze mari, cum ar fi palmierii, sunt combinate cu motive florale şi fructe tropicale. Pereţii şi textilele sunt prevăzute cu modele exotice care transpun locuitorii parcă în alt mediu. Paleta de culori se extinde de la Pink Orchid, Flower Bouquet, Paradise Bird, Palm Green, Green Delight, Light-Sky până la Mysterious Shimmer. Această colecţie se adresează mai ales oamenilor care apreciază lucrurile extravagante şi pentru care mişcarea este prezentă în viaţa de zi cu zi.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 4 martie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *