Despre

bricoretail-300x300-whitePublicația de business BricoRetail.ro face parte din grupul de media online Retail FMCG Media ce cuprinde şi publicațiile retail-FMCG.rodedicată retailului alimentar şi industriei FMCG, lansată în noiembrie 2010 şi ElectroRetail.ropublicaţia online cu ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia

BricoRetail.ro este cea mai importantă publicaţie B2B din România dedicată exclusiv sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Marea majoritate a ştirilor provin din piaţa autohtonă, însă sunt tratate şi evenimentele cele mai importante de pe piaţa internaţională de profil. BricoRetail.ro are și o secțiune în limba engleză.

Cu ce vine în plus revista BricoRetail.ro ?

  • construieşte solid o comunitate online tip B2B având la bază modelul şi experienţa revistei soră retail-FMCG.ro
  • accesul şi deschiderea către Social Media: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter
  • organizează şi co-organizează evenimente pentru industria DIY
  • este parte din ecosistemul Retail FMCG Media, din care fac parte și publicațiile retail-FMCG.ro și BricoRetail.ro, platforma de tehnologie B2B Meetings și divizia de organizare evenimente B2B (EXPO Retail & EXPO DIY), comunitate care cuprinde, printre altele, cca. 10.000 de abonați la newslettere și peste 20.000 de urmăritori pe paginile de LinkedIn, profesioniști din cele 3 nișe.

Comentariile sunt deschise pentru fiecare articol, un feed-back  fiind oricând de bun augur.

Să ne citiți cu plăcere !

Redacția publicației BricoRetail.ro