Arabesque a confirmat prezenţa la evenimentul internaţional BUYER POINT

Arabesque se alătură delegaţiei României ce va fi prezentă la evenimentul internaţional BUYER POINT de la Milano, din perioada 12-13 mai 2015, un eveniment ce aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

Cu o reţea de 18 depozite în toată ţara, compania Arabesque este cel mai important jucător B2B de pe piaţa de bricolaj din România ce comercializează peste 30,000 articole pentru construcţii, finisaje şi amenajări . Cu un portofoliu de peste 15,000 clienţi în toată ţara, serviciile Arabesque includ şi livrări la clienţi cu logistică proprie.

transport2

Pe lăngă Arabesque, la BUYER POINT, din România au mai confirmat prezenţa retailerii Praktiker, eMAG, evoMAG, Vivre, cora, Auchan, Carrefour si importatorul Progreen. Collins srl, organizatorul evenimentului internaţional BUYER POINT de la Milano, a anunţat că toate cele 120 de standuri expoziţionale, incluzându-le şi pe cele destinate sponsorilor din cadrul EXPO BUYER POINT, au fost ocupate.

Pe lăngă retaileri, la evenimentul BUYER POINT mai sunt aşteptaţi să participe şi producători şi importatorii români din industria de bricolaj, evenimentul fiind o excelentă oportunitate de a-şi extinde afacerile. Detalii de participare la adresa revista@bricoretail.ro.

Ediţia din acest an a evenimentului BUYER POINT se va concentra pe piaţa din România, în seara zilei de 12 mai 2015 fiind programată conferinţa „Focus Romania”, în cadrul căreia participanţii vor face cunoştinţă cu pieţa de bricolaj din România.

Ce-a de-a 10-a ediţie a evenimentului BUYER POINT este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. RevistaBricoRetail.ro este partener strategic în România al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *