Publicitate B2B

Clienţii şi partenerii dvs citesc publicația B2B BricoRetail.ro

BricoRetail.ro este cea mai importantă publicaţie B2B din România dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening şi reprezintă o platformă de comunicare şi de publicitate, prin urmare este un mediu ideal pentru promovarea companiei și a produselor/ serviciilor dvs.

În target-ul de publicitate al revistei BricoRetail.ro intră: producătorii, importatorii şi distribuitorii de produse tip DIY, Home Improvement & Gardening şi furnizorii de servicii din industrie.

Oferta de promovare include:

Reclamă în interiorul newsletter-ului

Newsletterul dedicat (personalizat), rezervat partenerilor revistei BricoRetail.ro, conţine mesaje şi bannere personalizate şi ajunge zilnic, pe o perioadă bine determinată, la toţi abonaţii, în marea lor majoritate specialişti şi factori de decizie din industrie.

Advertorial

Advertorialul reprezintă un articol despre produsul sau compania dvs. Articolul va putea fi găsit în site prin intermediul facilităţilor de navigare şi căutare precum şi prin intermediul motoarelor de căutare externe (articolele noastre sunt realizate cu ajutorul unor specialiști în optimizare pentru motoare de căutare precum Google).

Advertorialul este promovat şi pe reţelele sociale Facebook, Twitter, LinkedIn, precum şi în newsletterul zilnic care se trimite către toţi abonaţii noştri, în marea lor majoritate, specialişti şi factori de decizie din industrie.

Advertorialul poate conține un număr nelimitate de cuvinte, fotografii, fișiere video, multimedia precum și linkuri către paginile dvs web. Veți obține o expunere suplimentară prin prezența în secțiunea „prim-plan”, unde articolul staționează pe prima pagină.

Articolul poate fi recomandat de către cititori prin intermediul butonoanelor de Like sau Share pentru Facebook, Retweet pentru Twitter, sau poate fi transmis pe email sau pe alte reţele de socializare precum LinkedIn, folosind butoanele de la sfârşitul articolului, asigurându-vă astfel o expunere maximă prin intermediul marketingului viral.

Bannere

Banner Top

Acest banner este situat în partea de sus a paginii, beneficiind de cea mai proeminentă poziţie, vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 728×90 px.

Banner dreapta-sus

Acest banner este situat în partea de sus a sidebar-ului , vizibil pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 300×250 px.

Bannere dreapta-jos

Aceste bannere sunt situate în partea de jos a sidebar-lui ,vizibile pe absolut toate paginile site-ului. Dimensiune banner: 300×250 px.

Banner sub articole

Acest banner este situat la sfârșitul fiecărui articol de pe site, între articol și zona de comentarii. Dimensiune banner: 728×90 px.

Branding

Acest banner este situat pe părţile laterale ale site-ului, încadrează site-ul si este vizibil pe fiecare pagină. Dimensiunile recomandate ale branding-ului:1280 x 800 px din care fiecare laterală (brandingul) cu dimensiunea de 100 x 800 px.

Brandingul poate fi făcut și pe dimensiuni mai mari (ex: 1366 x 800 px cu laterale de 146 x 800 px) dar conținutul relevant al reclamei va trebui poziționat în zonele sigure de 100 px din cei 146 ai fiecărei zone laterale aflate înspre centrul paginii).

 

Mai multe detalii: revista@bricoretail.ro

 

Estimare a costurilor pentru campania dvs

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs pe acest site vă rugăm să completați formularul următor: