Brico – Sinteza săptămânii 9 – 13 februarie 2015

Recomandare BricoRetail.ro: Organizatorii celei de-a treia ediţîi a evenimentului internaţional Global DIY Summit, dedicat industriei DIY (bricolaj), ce se va desfăşura la Londra, în perioada 11 – 12 iunie 2015, EDRA şi fediyma, anunţă participarea unor speakeri de marcă de la Lowe, Kingfisher şi Ace Hardware International.

Retail

BaiaMareRetailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare JYSK România anunță redeschiderea noului magazin din Bulevardul București, nr.144, din Baia Mare.

Producatori

Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere, estimează că introducerea directivelor ErP (Energy-related Products Directive) începând cu toamna acestui an cu privire la eficienţa energetică a echi­pamentelor de încălzire vor schimba definitiv piaţa locală de centrale termice pe gaz.

Compania Ceramica SA Iaşi, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale de construcţii pentru zidărie şi finisaje, anunţă schimbarea denumirii în Brikston Construction Solutions SA începând cu luna februarie.

Studii

Bucureștenii au dimineți pline, în care se trezesc devreme (75% se trezesc la 7:00 sau chiar înainte), petrec în medie 13 minute pentru a se aranja și uneori iau micul dejun alături de cei dragi. Cercetarea locală vine în completarea primului studiu Life at Home Report derulat de compania IKEA în 2014.

Potrivit Techno Office, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de furnizori de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, peste 70% dintre companiile care își amenajează birourile aleg să implementeze și un spațiu de relaxare pentru angajați.

Analize

INS (Institutul Naţional de Statistică) a anunţat datele statistice legate de lucrările de construcţii din luna decembrie şi din întreg anul 2014. Astfel, în anul 2014, comparativ cu anul 2013, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 6,7%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *