Retailerii Lowe, Kingfisher şi Ace Hardware International vor vorbi la evenimentul Global DIY Summit de la Londra

Organizatorii celei de-a treia ediţîi a evenimentului internaţional Global DIY Summit, dedicat industriei DIY (bricolaj), ce se va desfăşura la Londra, în perioada 11 – 12 iunie 2015, organizația profesională EDRA (European Federation of DIY Manufactureres) şi fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) anunţă participarea unor speakeri de marcă de la Lowe, Kingfisher şi Ace Hardware International.

GlobalDIYSummit3rd_Logo u Globus_2014_auf blau

Astfel, Robert A. Niblock, presedinte si CEO al Lowe USA, Véronique Laury, proaspătul CEO al Grupului de retail Kingfisher și Robert Moschorak, Președinte și Director General al Ace Hardware International, s-au alăturat listei de speakeri ai evenimentului Global DIY Summit, cea de-a treia ediţie ce va avea loc în perioada 11-12 iunie 2015 la Londra, Marea Britanie.

„Cele patru teme principale ale congresului nostru vor ilustra foarte bine profundele schimbări din industria DIY (Home Improvement). De aceea, ne-am adus cei mai buni vorbitori din fiecare continent din întreaga lume pentru a oferi participanţilor o imagine de ansamblu a acestei Revoluții în Retail”, a declarat Ralf Rahmede, Director General fediyma.

Evenimentul din acest an, ce va avea tema Retail Revolution – The Future of Home Improvement, este unul major pentru industria DIY unde producătorii și retailerii au oportunitatea de a face schimb de opinii privind evoluția prezentă şi viitoare a pieţei mondiale de profil. Acest congres a fost descris de către cei care au participat la ediţiile trecute ca fiind cel mai bun eveniment de networking de pe piața DIY.

„Acest congres, cu astfel de vorbitori de marcă, este apogeul a ceea ce am realizat de la primul nostru congres de succes de la Viena, în 2010 și ne aşteptăm să fie cel mai bun eveniment global din industria noastră, din toate timpurile”, a declarat John Herbert, secretar general EDRA.

Înregistrarea la evenimentul Global DIY Summit de la Londra (11-12 iunie 2015) se poate face aici.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Retailerii Lowe, Kingfisher şi Ace Hardware International vor vorbi la evenimentul Global DIY Summit de la Londra
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Retailerii Lowe, Kingfisher şi Ace Hardware International vor vorbi la evenimentul Global DIY Summ… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.