JYSK va redeschide pe 12 februarie magazinul din Baia Mare

Retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare JYSK România anunță redeschiderea noului magazin din Bulevardul București, nr.144, din Baia Mare, pe data de 12 februarie 2015.

JYSK (29)

Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, noul spațiu a fost amenajat conform conceptului JYSK Nordic, care este diferit de conceptul cu care JYSK a intrat pe piaţa locală.

Noul magazin aduce în prim plan și o multitudine de oferte pentru clienții JYSK. Astfel, toți clienții vor fi serviți cu cafea și croissant (între orele 8:00 -10:00), primii 250 de clienți care cumpără de minim 50 de lei primesc o pernă cadou.

Intrat pe piaţa din România în anul 2007, JYSK Romănia operează o reţea naţională de 22 de magazine în oraşele: Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Sibiu, Hunedoara, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu Jiu, Piteşti şi Constanţa.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *