Brico – Sinteza saptămânii 23 – 27 februarie

Recomandare BricoRetail.ro: Manageri de top ai celor mai importante companii din industria de bricolaj (DIY) din lume se vor alătura celei de-a 3-a ediţii a evenimentului internaţional Global DIY Summit, care are loc în perioada 11-12 iunie 2015 la Londra, pentru a discuta despre viitorul retailului de bricolaj.

Retail

10Dedeman, cu o reţea de 40 de magazine deschise în România, ocupă locul 5 în topul retailerilor din CEE. Dedeman a avut, în 2014, o cifră de afaceri estimată la peste 700 de milioane de euro, deci cu o cotă de piaţă de 1,2% în CEE, o piaţă de 59 de miliarde de euro, potrivit studiului PMR

Grupul suedez IKEA a cumpărat restul de acţiuni de 51% din Inter IKEA Centre Group, compania care operează magazinele IKEA din Europa şi China, ceea ce îi va permite să accelereze procesul de expansiune al reţelei sale la nivel global,

Casa Rusu, compania de retail a principalului producatorului de mobilier din România, Rus Savitar, va inaugura săptămâna viitoare cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, sub un nou concept, în centrul comercial Carrefour Colentina.

Alex Bratu, country manager România şi Bulgaria JYSK: „Ne dorim să deschidem un magazin la fiecare două, trei săptămâni”. Creştere record a cifrei de afaceri, de 10%, până la 2.8 miliarde de euro pentru retailerul danez JYSK GROUP, prezent şi în România cu 22 de magazine.

Vânzările Mr. Bricolage, retailerul francez de bricolaj, au ajuns anul trecut la 2.1942 miliarde €, cifră cu 3,7 % mai mică faţă de anul precedent şi cu vânzări nete mai mici cu 0,9%.

Producatori

Potrivit Ariston Thermo România, eficiența și performanța maximă sunt două dintre cele mai importante criterii care stau la baza alegerii unei centrale termice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Brico – Sinteza saptămânii 23 – 27 februarie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.