Panel de discuţii la Global DIY Summit: „Magazinul de bricolaj al viitorului”

Manageri de top ai celor mai importante companii din industria de bricolaj (DIY) din lume se vor alătura celei de-a 3-a ediţii a evenimentului internaţional Global DIY Summit, care are loc în perioada 11-12 iunie 2015 la Londra, pentru a discuta despre viitorul retailului de bricolaj. Evenimentul va fi găzduit de către organizația profesională EDRA (European Federation of DIY Manufactureres), fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și GHIN (Global Home Improvement Network).

1Unul dintre cele mai importante paneluri de discuţie din cadrul Global DIY Summit va aduce împreună 5 CEO de top ai industriei mondiale de bricolaj:

Véronique Laury, Group Chief Executive Kingfisher, UK
Sergio Giroldi, CEO OBI, Germany
John Gillam, CEO Bunnings, Australia
Hartmut Jenner, CEO Kärcher, Germany
John F. Lundgren, CEO Stanley Black & Decker, USA

Aici puteţi consulta lista completă a speakerilor de la Global DIY Summit confirmaţi până în acest moment.

De ce să participi la Global DIY Summit?

Potrivit experților, creșterea costurilor de exploatare cu magazinele și revoluția online, ne sugerează că retailerii vor avea nevoie de mai puține magazine în viitor. Acest lucru va varia considerabil în funcție de retailer, dar reducerea numărului de magazine se prevede că se va menţine tot în jurul procentului de 30% – 40%!

Ce se va întâmpla cu toate canalele de vânzări atunci când numărul de magazine va scădea? Care sunt previziunile și planurile managerilor de top din industrie? Care este ideea acestora în ceea ce privește Magazinul Viitorului? Managerii de top ai industriei vor răspunde la aceste întrebări și vor explica posibilele scenarii, în cadrul Global DIY Summit.

Evenimentul din acest an, ce va avea tema Retail Revolution – The Future of Home Improvement, este unul major pentru industria DIY unde producătorii și retailerii au oportunitatea de a face schimb de opinii privind evoluția prezentă şi viitoare a pieţei mondiale de profil. Acest congres a fost descris de către cei care au participat la ediţiile trecute ca fiind cel mai bun eveniment de networking de pe piața DIY.

Înregistrarea la evenimentul Global DIY Summit de la Londra (11-12 iunie 2015) se poate face aici.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *