Sinteza săptămânii 26 – 30 ianuarie 2015

Retailerii Praktiker România, evoMAG.ro şi Vivre.ro sunt primele nume din România care au confirmat prezenţa la BUYER POINT – Milano, 12-13 mai 2015, evenimentul B2B dedicat bricolajului, care aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

Retail

badgeLeroy Merlin Romania a demarat campania de angajări pentru magazinul Leroy Merlin Bragadiru, al doilea magazin din Bucureşti si al treilea al reţelei din România, la care se adaugă cele 15 magazine bauMax, reţea preluată anul trecut de către grupul francez Adeo, operatorul magazinelor Leroy Merlin.

Profitul IKEA Group, cel mai mare distribuitor mondial de mobilă, s-a menţinut în exerciţiul fiscal 2013/2014 la un nivel similar cu cel obţinut în anul anterior, pe fondul îmbunătăţirii situaţiei în Europa. Ce planuri de creştere are IKEA Group pentru noul an fiscal.

Internaţional

Baumax, liderul austriac al pietei de bricolaj, va iesi şi de pe piaţa din Ungaria, după ce a iesit şi din România, iar magazinele Baumax din Austria, Cehia și Slovacia vor trece la un nou concept de marketing.

Producători

Conform cifrelor preliminare, Grupul Bosch a înregistrat la nivel mondial, în 2014, vânzări de 48,9 miliarde de euro, cu 6,2 la sută mai mult decât în anul precedent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 26 – 30 ianuarie 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.