Leroy Merlin face angajări pentru noul magazin din Bragadiru

Leroy Merlin Romania a demarat campania de angajări pentru magazinul Leroy Merlin Bragadiru, al doilea magazin din Bucureşti si al treilea al reţelei din România, la care se adaugă cele 15 magazine bauMax, reţea preluată anul trecut de către grupul francez Adeo, operatorul magazinelor Leroy Merlin.

Lucrările la noul magazin din Bragadiru, situat pe Şoseaua Alexandriei, foarte aproape de centura Bucureştiului, pe partea stângă în sensul de mers către oraşul Bragadiru, au început în aprile 2014, iar deschiderea acestuia este preconizată pentru luna mai a acestui an, conform declaraţiilor reprezentanţilor Leroy Merlin Romania.

Astfel, cei interesaţi de angajare la viitorul magazin Leroy Merlin Bragadiru pot afla detalii la numărul de telefon 0374.133.094 sau la adresa de e-mail: job.bragadiru@leroymerlin.ro. Posturile disponibile sunt la departamentele vânzări case şi logistică.

Leroy Merlin Bragadiru

 

Leroy Merlin a început si procesul de rebrenduire al magazinelor achiziţionate, bauMax, iar primul magazin închis pentru reamenajare este bauMax Ploiesti, închis din data de 18 ianuarie 2015, următorul magazin anunţat a intra în acelaşi proces fiind bauMax Braşov ce se va închide pe 1 februarie 2015. Procesul de rebranduire durează aproximativ 3 luni.

De asemenea, reprezentanţii Leroy Merlin au anunţat că vor renunţa la magazinul bauMax din Chitila care se va închide definitiv în data de 1 februarie 2015, decizie motivată de faptul că acest magazin se află în apropierea magazinului Leroy Merlin din centrul Comercal Colosseum, primul deschis în România de retailerul francez, iar două magazine situate la o distanţă de 500 m intre ele nu se justifică.

Galerie Foto, construcţia magazinul Leroy Merlin Bragadiru:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *