Sinteza săptămânii 2 – 6 februarie 2015

Evenimente

stand3eMAG, cel mai mare magazin online din România şi din regiune şi unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România, participă la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului internaţional BUYER POINT, ce se va desfăşura anul acesta la Milano, în perioada 12-13 mai 2015, un eveniment ce aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

Retail

Desenul lui Albert, un băiețel de 7 ani din România, este unul dintre cele zece desene câștigătoare ale competiției organizate la nivel global în Campania Jucăriilor de Pluș pentru Educație, ediţia 2014. Cele zece desene vor fi  transformate de designerii IKEA într-o colecție limitată de jucării de pluş, vândută începând cu noiembrie 2015 în magazinele IKEA din toată lumea.

Compania Romstal, reţeaua de magazine prezentă pe piaţa din România de peste 20 de ani, are, începând cu această săptămână, un nou site.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *