Romstal are un nou site

Compania Romstal, reţeaua de magazine prezentă pe piaţa din România de peste 20 de ani, are, începând cu această săptămână, un nou site. Noua platformă www.romstal.ro contribuie la misiunea companiei de a fi cel mai bun furnizor şi partener de încrede al instalatorilor.

Romstal_site

Noul site cuprinde acum magazinul online www.romstalshop.ro, portalul www.romstalpartener.ro, destinat instalatorilor profesionişti, micro-site-urile www.dezastreledeacasa.ro, destinat concursurilor, www.magazinulcupiese.ro şi www.proiectulmeu.romstal.ro, ce propune soluţii complete pentru orice tip de instalaţii si un blog de companie.

Site-ul este structurat pe categoriile: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice, Corpuri de iluminat decorative şi Piese de schimb.

În România, Romstal are o reţea de peste 70 de magazine, cele mai multe dintre ele fiind în regim de franciză. Compania Romstal este prezentă şi pe alte pieţe europene precum: Bulgaria, Serbia, Moldova şi Ukraina.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Romstal are un nou site
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.