eMAG va participa la evenimentul BUYER POINT de la Milano

eMAG, cel mai mare magazin online din România şi din regiune şi unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România, participă la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului internaţional BUYER POINT, ce se va desfăşura anul acesta la Milano, în perioada 12-13 mai 2015, un eveniment ce aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

badgeLa eveniment participă nu doar retaileri clasici de bricolaj ci şi retaileri FMCG  sau retaileri online care au o categorie de bricolaj, casă si grădină sau decoraţiuni. Pe lăngă eMAG, până în acest moment, au mai confirmat prezenţa la BUYER POINT şi alţi retaileri din România, precum: Praktiker, Carrefour, cora, Auchan, evoMAG.ro şi vivre.ro, iar lista rămâne deschisă.

Cu o categorie DIY şi Home&Deco în plină dezvoltare, ce cuprinde grupe de produse precum: scule electrice şi unelte, de gradinărit, sanitare, de iluminat si electrice, textile si covoare, decoraţiuni şi mobilier, retailerul online eMAG şi-a propus să lărgească gama existentă de produse, evenimentul BUYER POINT fiind o bună ocazie să demareze noi relaţii comerciale.

Retailerul online eMAG mai este prezent si pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria, iar de curând şi pe cea din Polonia, extindere care face parte din strategia eMAG asumată pe termen mediu și lung de a-şi consolida poziția în regiune. În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare.

Pe lăngă retaileri, la evenimentul BUYER POINT mai sunt aşteptaţi să participe şi producători români din industria de bricolaj, evenimentul fiind o excelentă oportunitate de a-şi extinde afacerile peste hotare. Detalii de participare la adresa revista@bricoretail.ro.

Pe data de 12 mai 2015, în seara ce va precede evenimentul BUYER POINT 2015, în cadrul EXPO BUYER POINT, va avea loc conferinţa „Focus Romania”, dedicată pieţei de bricolaj din România, unde printre speakeri se numără şi Adrian Dimache, Directorul General al Camerei de Comerţ Italiană pentru România, Claudiu Ciobanu, Redactorul Şef al revistei BricoRetail.ro şi un manager din retailul autohton de bricolaj, al cărui nume va fi comunicat în curând.

BUYER POINT este un eveniment organizat de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Revista BricoRetail.ro este partener strategic în România al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *