Brico – Sinteza săptămânii 16 – 20 februarie 2015

Lucia Ciucă, Marketing Manager eMAG, va fi speaker la Focus Romania, conferinţa evenimentului BUYER POINT de la Milano (12-13 mai 2015), un eveniment internaţional B2B ce aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa.

Retail

Brico Depot interior magazinRetailerul de bricolaj Brico Dépôt a anunțat începerea lucrărilor de transformare pentru alte șase magazine Bricostore situate în Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța. Magazinul din Băneasa, ultimul rămas netransformat, va necesita lucrări mult mai ample faţă de alte unităţi, iar redeschiderea acestuia se va face la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Bricostore a dat startul unei campanii de soldări de minim 50%, valabilă pentru mii de produse selecţionate, în cele 7 magazine Bricostore ce aparţin Brico Depot, ca parte a strategiei sale de a le transforma în depozite Brico Depot.

Retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare JYSK România a redeschis magazinul din Drumul Carei, 77-79, din Satu Mare. noul spațiu a fost amenajat conform conceptului JYSK Nordic, care este diferit de conceptul cu care JYSK a intrat pe piaţa locală.

Studii

România a înregistrat cel mai semnificativ avans al lucrărilor de construcţii în decembrie 2014, comparativ cu luna precedentă, arată datele prezentate de Oficiul european de Statistică (Eurostat).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,240 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Brico – Sinteza săptămânii 16 – 20 februarie 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.