Brico Depot introduce soldări de 50% la mii de produse, în cele 7 magazine Bricostore

Brico Depot, reţeaua din România ce aparţine celui mai mare retailer european de bricolaj, Kingfisher, a dat startul unei campanii de soldări de minim 50%, valabilă pentru mii de produse selecţionate, în cele 7 magazine Bricostore, ca parte a strategiei sale de a le transforma în depozite Brico Depot.

Brico Depot fatada magazinCampania de soldari, valabilă în perioada 15 ianuarie – 25 februarie, în limita stocului disponibil, arată intenţia retailerului Brico Depot de a finaliza procesul de transformare a magazinelor Bricostore si integrarea în noul concept.

Începând din iunie 2013, odată cu preluarea de către grupul Kingfisher, Bricostore România a intrat într-un proces de transformare în Brico Dépôt. În luna martie 2014 s-a încheiat etapă întâi a acestui demers, odată cu inaugurarea primelor două „depozite”: Pantelimon si Orhideea. „Nu este vorba despre încă un magazin pe piaţa românească de DIY, ci de lansarea în România a unui concept nou şi diferit”, declara Patrick Papot, directorul general delegat al Brico Dépôt România.

După primele 2 magazine Bricostore transformate, a urmat a doua etapă, în luna septembrie 2014,  cu alte 6 magazine: Chiajna, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea, ultimele 7 magazine fiind lăsate pentru a fi transformate în acest an.

http://youtu.be/Zk-VKETjYVQ

Planurile de dezvoltare ale reţelei de depozite Brico Dépôt din România includ, pe lăngă finalizarea procesului de rebranding şi pentru restul magazinelor Bricostore, extinderea reţelei la un total de 50 de depozite, indiferent dacă extinderea va presupune şi alte preluări de magazine sau construirea unor depozite noi.

Disponibil în Franţa, Spania şi România, Brico Dépôt este unul dintre brandurile grupului Kingfisher plc, cel mai mare retailer european de produse pentru amenajarea locuințelor şi al treilea la nivel mondial. Kingfisher numără astăzi peste 1.080 de magazine în 9 țări din Europa și în China, înregistrând vânzări de aproximativ 11 mld. Lire sterline. Principalele sale branduri sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher mai deţine 50% din acțiunile rețelei Koçtas, alături de grupul turc Koç,

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *