Portofoliul de produse distribuite de compania Green Project acoperă peste 80% din necesarul unui raion de grădină

Compania ieșeană Green Project activează încă din 2003 în domeniul distribuției de produse pentru grădinărit și home&deco și al producției de substraturi, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante de interior și exterior. Atât portofoliul de distribuție cât și cel de producție este în continuă dezvoltare.

„În acest moment, portofoliul nostru de produse în distribuție acoperă peste 80% din nevoia de aprovizionare a oricărui raion de grădina din orice DIY din România. Îl actualizăm constant și încercăm să răspundem într-un mod fiabil tuturor cererilor care apar în piață.

Atuul nostru cel mai important este flexibilitatea – ne adaptăm foarte ușor cerințelor, comunicăm îndeaproape cu toți partenerii noștri și căutăm împreună cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Ne luăm foarte în serios misiunea, și anume să oferim cele mai bune soluții pentru cele mai actuale nevoi din grădinărit și home&deco.”  a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu, director general Green Project.

Green Project prezintă în mod exclusiv în România brand-uri prestigioase de pe piața europeană de grădinărit, construind un portofoliu de produse care însumează alternative de calitate pentru ghivece, măști și jardiniere sintetice, ceramice și din sticlă precum și accesorii de grădinărit premium, decorațiuni și produse de home improvement, substraturi granulate, fertilizatori și hrană pentru plante, grătare și articole pentru încălzire exterioară, articole pentru construcție iazuri și irigații, sprayere și pulverizatoare, unelte de grădinărit, aparate anti-dăunători, semințe de flori și semințe de gazon s.a.

Distribuție

„Suntem distributori direcți în România ai gamei de produse marca proprie Dr. Soil și a peste 8 brand-uri din domeniul grădinăritului în toate magazinele de tip DIY și bricolaj din România, în marile hypermarketuri, în rețele de florării și ateliere florale naționale, în principalele marketplace-uri active în România și nu în ultimul rând pe propria platforma de grădinărit – www.gradinar.ro –  destinată atât B2C cât și B2B.

Platforma noastră online oferă clienților, indiferent de natura lor, produse la un raport preț-calitate corect, susținute de consiliere de specialitate și orientată pe oferirea de soluții complete”, a precizat Ion Waszkiewicz Filioreanu.

Export

În ultimii ani, Green Project a dezvoltat și secțiunea „export”, având clienți în țări din Europa, din Uniunea Europeană – Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Marea Britanie și în Republica Moldova.

Succesul din comerțul tradițional al produselor Dr. Soil, parte din portofoliul Green Project, a fost confirmat și pe Amazon, cel mai mare marketplace din lume. La 6 luni de la lansarea pe platformă, gama de produse românești Dr. Soil ocupa poziția 120 în vânzările din categoria „pământuri și substraturi” de pe Amazon.

Green Project

Producție

În toamna anului 2018, compania Green Project a amenajat la Iași propria unitate de ambalare de substraturi pentru plante, unde, din ingrediente selectate atent, produce rețetele Dr. Soil de substraturi naturale pentru orhidee Phalaenopsis, Cymbidium și orhidee bulboase, precum și pentru cactuși și suculente.

În prezent, compania dezvoltă alte 6 rețete de substraturi naturale originale, diferite de cele existente deja în piață de profil, acoperind cele mai comune probleme întâlnite de membrii comunității pasionaților de grădinărit din România, cu care Green Project are contact permanent.

Ecommerce

Green Project este operatorul direct al platformei online www.grădinar.ro magazinul gradinarilor iscusiți, platforma care adăpostește momentan ofertele a peste 10.000 de produse de grădinărit și este în continuă dezvoltare. Avantajele platformei sunt: diversitatea de produse și variante ale acestora (culori, dimensiuni, volume, atribute, utilizări), posibilitatea achiziționării en-gross și en-detail pentru clienții persoană juridică, flexibilitatea de livrare, consultanță de specialitate, articole de specialitate s.a

Târguri și expoziții

Green Project participă în mod constant la cele mai importante târguri și expoziții, din țară și din străînătate, atât ca vizitator cât și ca expozant, promotor al brand-urilor românești de profil: MyPlant & Garden Italia, IPM Germania, IPM Russia, Spoga Gafa Germania, Buyer Point Milano s.a.

„Sezonalitatea domeniului, respectiv schimbările meteorologice din ultimii ani i-a învățat pe fiecare dintre membrii echipei Green Project ce înseamnă flexibilitatea și adaptabilitatea, punându-i adesea în situații de criză. De la achiziții, aprovizionare, logistică, livrări, marketing, e-commerce, producție, vânzări sau merchandising, responsabilitățile sunt împărțite la 10 persoane, colectivul Green Project”, a concluzionat Ion Waszkiewicz Filioreanu.

Ce urmează?

Printre obiectivele companiei pentru perioada următoare se numără expansiunea canalelor de vânzare, mărirea și consolidarea rețelei de parteneri, dar și dezvoltarea de noi produse care să completeze sortimentul mărcii proprii Dr. Soil.

Green Project

Prezentă în piață de peste 15 ani, compania ieșeană Green Project este unul dintre cei mai activi jucători din piața produselor de casă și grădină din România, fiind în acelasi timp producător, importator, distribuitor, retailer online și un consultant cu experiență pentru industrie.

www.doctorsoil.com// tel. 0788.244.850 // info@doctorsoil.com

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *