Green Project a lansat Dr. Soil, noua gamă de produse naturale pentru îngrijirea plantelor

Compania Green Project a lansat, la începutul acestui an, noua gamă de substraturi naturale pentru plante sub brandul Dr. Soil, fabricate în propria unitate de producție de la Iași.

Cele trei sortimente de substrat de la Dr. Soil – substrat pentru Orhidee Phalaenopsis, substrat pentru Orhidee Cymbidium și Bulboase și substrat pentru Cactuși și Suculente – completează rețetarul existent al brandului Dr. Soil: tratamente de regenerare pentru plante de interior, ceaiuri BIO pe bază de extracte naturale de plante medicinale, produse naturale pentru întreținerea livezii și o paletă variată de fracții de scoarță de pin mediteranean premium.

Produsele Dr. Soil au la bază un concept simplu: „the natural way of caring”, rețete concepute din ingrediente cât mai aproape de natură, care contribuie semnificativ la crearea unui sistem imunitar puternic la baza structurii vegetale, la revitalizarea și regenerarea plantei, la fertilizarea și stimularea înfloririi, precum și la crearea unui scut protector la nivelul plantei. Cele mai noi substraturi care întregesc gama Dr.Soil, au la bază ingrediente selectate atent pe baza nevoii manifestate de piața de profil.

Dr. Soil

„Gama de substraturi Dr. Soil este realizată după o rețetă unică fiind singura gamă de substraturi din România la care materia primă este scoarța de pin, un produs 100% natural. Un alt lucru care ne diferențiază pe piața de profil din România este faptul că substratul Dr. Soil este singurul produs de acest fel de pe piață ambalat la pungă de 1 litru, cu un raport calitate/ preț foarte bun”, a precizat Ion Waszkiewicz Filioreanu, General Manager Green Project.

Gama de substraturi naturale Dr. Soil este creată pentru plante specifice, conținând rețete speciale pentru:

– orhidee Phalaenopsis

Substratul pentru Orhidee Phalaenopsis asigură mediul esențial pentru dezvoltarea orhideelor de apartament, aerisirea rădăcinilor și facilitarea evaporării umidității excesive. Scoarța de pin din compoziție previne deteriorarea rădăcinilor și elimină posibilitatea dezvoltării unui mediu propice bacteriilor și bolilor.

– orhidee exotice cu bulbi precum Cymbidium, Oncidium, Cambria

Substratul Dr. Soil pentru orhidee Cymbidium și Bulboase asigură mediul esențial pentru dezvoltarea orhideelor din specia Cymbidiinae și Oncidiinae, precum Cymbidium, Oncidium sau chiar Cambria, aerisind totodată rădăcinile și facilitând evaporarea umidității excesive. Scoarța de pin din compoziție previne deteriorarea sistemului radicular și al bulbilor și elimină posibilitatea dezvoltării unui mediu propice bacteriilor și bolilor specifice acestor tipuri de orhidee.

– cactuși și plante suculente

Rețeta Dr. Soil pentru Cactuși și Suculente este concepută să ofere toate elementele necesare dezvoltării armonioase a plantelor, în condiții cât mai aproape de mediul lor natural, asigurând cele 3 elemente esențiale dezvoltării lor: aerarea optimă a rădăcinilor, fertilizarea și imunizarea naturală, stimularea creșterii sănătoase a rădăcinilor și accelerarea procesului de înflorire.

„Fabrica noastră de la Iași este complet automatizată, ne permite să mărim producția, drept urmre gama de substraturi Dr. Soil urmează să fie extinsă, în curând, cu noi sortimente și pentru alte plante”,  a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu.

Scoarță de pin mediteranean

În rețetarul Dr.Soil mai este prinsă și o paletă variată de fracții de scoarță de pin mediteranean premium 100% ecologică, 100% organică și fără aditivi care decorează, protejează și hrănește plantele într-un mod natural și ecologic. Acest produs este extras exclusiv din pinul maritim situat în munții din Galicia (nord-vestul Spaniei).

„Pinul maritim oferă acestui produs caracteristici unice, cum ar fi culoarea, prospețimea, compoziția, durabilitatea, textura, structura și dimensiunile. În numai doi ani de la introducerea acestui produs pe piața de profil, acesta a devenit foarte ușor unul din produsele preferate de peisagiști și proprietari de grădini din România datorită modului de ambalare, al calității materiei prime și al prețului atractiv”, a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu.


Tratamente pentru Plante de Interior

Tratamentele pentru Plante de Interior concepute de Dr.Soil aduc în atenția clienților posibilitatea utilizării unui fertilizator 100% natural, și anume biohumusul concentrat cu eliberare prelungită. Tratamentele sunt 100% naturale, concentrat mineral, organice, ușor de utilizat și sunt disponibile sub formă granulată.

Produsul este dozat pentru cele mai comune volume de ghivece din comerț: 2L, 5L și 10L și constituie un sprijin de nădeljde pentru iubitorii plantelor de interior.

Tratamentele Dr. Soil pentru Plante de Interior asigură necesarul elementelor nutritive și regenerative pentru plantele proaspăt plantate, precum și pentru cele adulte. Cu un conținut de peste 53% Humus concentrat cu eliberare prelungită, produsul asigură o dezvoltare armonioasă a frunzelor, florilor și rădăcinilor pentru o perioadă lungă de timp, mărind rezistența lor la condițiile meteorologice nefavorabile, la patologii bacteriene și la mucegaiuri.

Ceaiurile BIO pe bază de extracte naturale de plante medicinale și produsele naturale pentru întreținerea livezii completează gama Dr.Soil și animează subsecțiunea „Leacurile Gradinarului by Dr.Soil”, militând prin intermediul acesteia pentru educarea clientului de grădinărit din România cu privire la alternativele naturale care se pot folosi în grădina proprie și care pot avea o acțiune benefică asupra Naturii, fară să intervină invaziv cu chimicale pentru tratarea celor mai comune boli vegetale.

Dr. Soil

Produsele Dr. Soil se regăsesc în România, prin distribuția directă a companiei Green Project, la rafturile tuturor magazinelor de tip DIY & Home Improvement, în hipermarketuri, în magazinele de tip cash & carry, în principalele magazine online, în marketplace-uri și sunt disponibile și în propriul magazin online www.gradinar.ro, gestionat de companie. De asemenea, compania Green Project lucrează cu anumiți retaileri și pe secțiunea de mărci private.

Pe lângă produsele proprii Dr. Soil, magazinul online www.gradinar.ro găzduieşte ofertele a peste 5.000 de articole, disponibile în stoc si care aparțin unor importanți producători precum Elho, Santino, Seramis, Empathy, gamă care se dezvoltă permanent, inclusiv din punct de vedere al categoriilor noi de produse.

Green Project exportă, de asemenea, în 7 țări din Europa din Uniunea Europeană: Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Marea Britanie și în Republica Moldova. Pe lângă brandurile proprii, compania distribuie 25 de branduri de top din Europa din domeniul grădinăritului.

www.doctorsoil.com// tel. 0788.244.850 // info@doctorsoil.com

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *