EXPO DIY 2024 – Smart Green Home (26 – 27 iunie) își prezintă primii parteneri și expozanți

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune, dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, organizat de publicația BricoRetail.ro, prezintă primii parteneri și expozanți ai celei de-a 3-a ediții, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. 

Desfăsurat pe o suprafață totală de 4.000 de mp și 140 de standuri, EXPO DIY 2024 – Smart Green Home va include și EXPO PET 2024 – Food & Accessories – prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale de companie din România, organizată de publicația retail-FMCG.ro.

De asemenea, cele doua târguri vor include și TECH ZONE, o zonă dedicată Partenerilor Tech – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener!

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

Astfel, Stanley Black & Decker Romania și Yalco devin parteneri HOME, Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency), care va avea un pavilion cu 12 companii din Polonia și Green Project devin parteneri SMART, DAXI devine partener GREEN, iar Golden Fish – cu brandul Micul Fermier, Einhell, Grupa Topex, Procema Perlit, Servicii Publice și IDRO-BRIC sunt primii expozanți ai ediției din acest an.

Parteneri HOME

STANLEY BLACK & DECKER ROMANIA

www.stanleyblackanddecker.com

Stanley Black & Decker oferă soluții inovatoare din 1843. Compania este dedicată să creeze instrumente inovatoare care construiesc și modelează lumea din jurul nostru.

Cu sediul central în SUA, Stanley Black & Decker este cea mai mare companie de unelte electrice din lume, operează aproape 50 de unități de producție în SUA și peste 100 în întreaga lume. Cu peste 60.000 de angajați, compania produce unelte electrice inovatoare, unelte de mână, elemente pentru depozitare, produse lifestyle, produse pentru exterior, elemente de fixare și alte echipamente industriale pentru a sprijini producătorii, creatorii, meseriașii și constructorii din intreaga lume.

În calitate de lider global în soluții industriale, Stanley Black&Decker înseamnă inovaţie în dezvoltarea uneltelor. Mărci precum DEWALT, BLACK+DECKER, STANLEY, STANLEY FATMAX sunt nume cunoscute atât pentru profesioniștii cu experiență până la începători, oamenii din întreaga lume au încredere în mărcile noastre de unelte de mână și electrice.

Stanley Black & Decker deține peste 13.000 de brevete active la nivel mondial și lansează aproximativ 1.000 unelte noi pe an și rămâne, astfel, în frunte și după 175 de ani de activitate.

Compania comercializează peste 500.000 de produse, precum scule electrice, fierăstraie, cutii de scule, chei, dispozitive de fixare, instrumente de măsurare, compresoare, echipamente electrice pentru exterior, şlefuitoare, lămpi, motocositoare, aspiratoare, bancuri de lucru, polizoare şi unelte fără fir.

YALCO

www.yalco.ro

EXPO DIY

Prezentă de 17 ani pe piață din România, compania Yalco crește an de an și dezvoltă portofoliul oferind noi game de produse pentru bricolaj și proiecte DIY, casă și grădina, produse dedicate industriei HoReCa, precum și consultanță specializată pentru a crește confortul clienților la cel mai înalt nivel.

Yalco este distribuitorul mărcilor recunoscute global DeWALT, Black+Decker, Stanley, Stanley FatMax, Annovi Reverberi, Claber, Daewoo, Keter, Substral și deține un portofoliu variat, ce include o gamă de peste 4.000 articole.

În cadrul târgului EXPO DIY 2024 Yalco va prezența produsele:

 • DeWalt, Black+Decker, Stanley, Stanley FatMax – nume cunoscute atât pentru profesioniștii cu experiență, până la începători, oamenii din întreaga lume au încredere în aceste mărci de unelte mâna și electrice. În calitate de lider global în soluții industriale, compania producătoare Stanley Black&Decker înseamnă inovaţie în dezvoltarea uneltelor de peste 175 de ani.
 • Annovi Reverberi: Armonizăm manufactura italiană cu inovația tehnologică. De peste 60 de ani asociem standardele înalte de calitate și know-how-ul italian în toate produsele noastre pentru a satisface nevoile clienților noștri.
 • Keter: Este un lider global în crearea de soluții de depozitare și mobilier de gradină, oferind o gamă largă de mobilier de exterior, produse de depozitare și organizare pentru casă.
 • Substral: O unică viziune care să inspire pe oricine, oriunde, să își creeze propriul paradis verde. Dedicați exclusiv pe casă și grădină, horticultură.

Parteneri SMART

Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency)

www.paih.gov.pl

Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (PAIH) va avea în cadrul târgului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home un pavilion cu 12 expozanți din Polonia, pe care îi vom anunța într-o etapă viitoare de comunicare menționând nume, website, profil și descriere.

Misiunea agenției guvernamentale PAIH este:

 • promovarea Poloniei și a economiei poloneze prin creșterea gradului de awareness a mărcilor poloneze pe piețele internaționale
 • promovarea produselor și a serviciilor poloneze, precum și a tehnologiei informaționale inovatoare.
 • sprijinirea antreprenorilor polonezi în expansiunea pe piețele din străinătate și în găsirea de parteneri de afaceri prin birourile sale comerciale din întreaga lume.

Biroul Comercial PAIH din București oferă suport pentru contactele de afaceri dintre producătorii polonezi și companiile românești interesate să găsească surse de încredere pentru diverse tipuri de produse si servicii.

Polonia. Ce ne diferențiază?

Izolarea fonică

Polonia este cel mai mare exportator mondial de uși și ferestre din PVC. Aceasta este o categorie aflată într-o creștere dinamică datorită izolației termice și fonice pe care ferestrele și ușile le asigură.

Eco-inovație

Industria poloneză a construcțiilor se mândrește cu unele dinttre cele mai bune soluții ecologice din lume. Acestea variază de la materiale de construcții compozite realizate din sticle PET și prefabricate până la case „pasive” eficiente din punct de vedere energetic și soluții pentru case inteligente.

Cum văd alții Polonia

Industria poloneză a construcțiilor este foarte apreciată pentru competența sa tehnică, specialiștii talentați, raportul preț/ calitate excelent și soluțiile inovatoare. Însă afacerile poloneze sunt dornice să se extindă și în străinătate, așa cum se arată clar atât sub formă de investiții greenfield, cât și prin fuziuni și achiziții și în România. Câteva exemple în acest sen: Barlinek, Cersanit, Porta Doors, Pruszynski, Selena, Aluprof.

Green Project 

www.gradinar.ro

Cu o activitate de 20 de ani pe piața europeană, compania ieșeană Green Project activează în domeniul producției de substraturi hobby, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante – sub brandul Dr.Soil, dar este și unul dintre cei mai importanți distribuitori naționali de produse de grădinărit & home improvement.

Compania a marcat aniversarea a 20 de ani de distribuție cu deschiderea unui showroom permanent cu articole de grădinărit, la adresa depozitului său din Iași, strada Bucium, nr. 34. Showroom-ul se adresează tuturor amatorilor de grădinărit, dar și afacerilor din domeniul grădinăritului, fitofarmacie, amenajări peisagistice, florărie, amenajări interioare sau organizări evenimente.

Parteneri GREEN

DAXI

www.cleaningRomania.rowww.eco-confort.ro, www.ePOK.ro

Fondată în anul 1997, cu capital integral românesc, compania constănțeană Daxi este importator și distribuitor de brand-uri europene (exclusivitate pe gama KH7, SaniCentro) și brand-uri proprii (BioZone, EcoConfort, Daxi,Tany) și are o experiență de peste 15 ani, în comerțul tradițional pe piața de retail a rețelelor naționale și internaționale, având ca parteneri: rețelele de magazine Leroy Merlin România, Brico Depot, cora Romania și Supeco Investment.

Compania Daxi Cleaning deține și rețeaua de 7 magazine francizate POK, un concept nou de drogherie cu o ofertă de peste 3.500 de articole de curățenie și menaj, odorizare, cosmetice și accesorii pentru casă, importate exclusiv de la partenerii europeni, parteneri cu care POK a construit parteneriate de încredere de-a lungul anilor.

Proiectul POK, a pornit cu sloganul “POKnim prețurile!” care se materializează și la raft, în fiecare locație, prin prezența produselor cu preț redus semnalizate cu etichete de preț galbene.

Primul magazin POK s-a deschis în urmă cu 8 ani, în 2015, în Călărași. Astăzi, POK operează 4 magazine proprii și lansează cu 2023 expansiunea în sistem de franciză, accelerând dezvoltarea cu magazine francizate și focus pe orașele: Constanța, Galați, Buzău, Călărași, Tulcea, Focșani, Tecuci.

În anul 2022, POK a înregistrat o cifră de afaceri la nivel de rețea de 1,6 milioane de euro, o evoluție de +14% față de anul precedent.

Cu un concept de magazine stradale, POK oferă o oportunitate excelentă pentru viitorii parteneri francizați.

Ai nevoie de o locație stradală de 70-80 mp, cu o vitrină generoasă (deschidere minim 5 m), și desigur, dorința de a te implica în relația directă cu clienții și în gestionarea zilnică a afacerii.

Expozanți:

Golden FISH (Micul Fermier)

www.micul-fermier.ro

„Suntem o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, care importă și comercializează echipamente, piese de schimb și consumabile, oferind un portofoliu vast de scule și unelte pentru casă, fermă, grădină și livadă, sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar.

În cei 17 ani de activitate, am înregistrat peste 2.000.000 de echipamente vândute și un rulaj de 200-350 de containere cu marfă/ an.

Le oferim gospodarilor și fermierilor o gamă variată de utilaje și echipamente, dintre care putem menționa câteva: motopompe, pompe, sisteme pentru irigații și pompe de stropit, zootehnie (tocatoare, mori) drujbe și fierăstraie electrice, motocositori de umăr, echipamente pentru sudură, motocultoare.

În anul 2022, ne-am îmbogățit portofoliul de produse și cu gama Detoolz Flexi Power (echipamente cu platforma unică cu acumulatori inter-schimbabili), dar și o nouă gama de mașini pentru tuns gazon.

Ne mândrim cu faptul că avem în portofoliu produse ce oferă siguranță și anduranță, pe care le însoțim de o gama completă de servicii: garanție, consiliere, service și piese de schimb.

Produsele noastre pot fi achiziționate pe tot teritoriul țării, prin rețeaua noastră de parteneri. Puteți găsi produsele noastre atât în magazine aflate pe tot teritoriul României, gestionate de partenerii noștri, cât și în mediul online, unde comercializam produsele în magazinul online propriu (www.micul-fermier.ro),  în marketplace-uri.

Lucrăm cu clienți și parteneri care cred autentic în principiile noastre. Astfel, pilonii principali de dezvoltare ai organizației noastre sunt: creștem sănătos, avem o relație onestă și cinstită cu partenerii și strângem legăturile cu clienții finali, cei care utilizează zi de zi produsele noastre.”

Einhell România

www.einhell.ro

Einhell România este subsidiara locală a grupului ger­man omonim, unul dintre liderii mondiali ai pieței de scule electrice.  Suntem unul dintre cei mai performanți parteneri de comerț internațional și intern pentru mașini electrice de mâna și staționare, mașini pentru grădina, tehnolo­gia apei, aer comprimat, curățenie, produse destinate segmentului auto dar și o gama largă de accesorii și consumabile pentru toate acestea.

Einhell Power X-Change oferă cea mai largă și mai competență platforma de acumulatori pentru casă și grădină, în continuă dez­voltare, în aces moment având peste 250 articole în această serie de produse. „În cadrul acestei platforme, este foarte important să oferim o soluție pentru fiecare sarcina de bricolaj unde clientul are nevoie și dorește libertatea fără cabluri.

Prin în­locuirea flexibilă a pachetului de acumulatori și a dispozitivelor, este posibilă alimentarea cu energie a tuturor membrilor familiei Power X-Change, fără cabluri, folosind un singur tip de acumulator.”

Pentru dispo­zitive foarte performanțe compania Einhell a dezvoltat tehnologia Twin-Pack. Această permite folosirea simultană a doi acumulatori Power X-Change – pentru o putere reală a acumulatori­lor de 36V!

Variate dispozitive Power X-Change sunt echipate cu motoare fără perii. Acestea oferă avantaje semnificative față de motoarele cu perii din carbon.

În plus față de platforma Power X-Change compania oferă o gamă foarte largă de mașini și dispozitive cu alimentare electrică (mașini de găurit, rotopercutoare, polizoare unghiulare, slefuitoare, rindele, ferastraie circulare staționare, debitoare, mașini pentru tuns gazon, ferastraie cu lanț, trimmere gazon, compresoare, aspiratoare umed-uscat, articole auto, etc) sau acționate de motoare termice (generatoare, mașini pentru tuns gazon, trimmere pentru arbuști, drujbe, coase, etc) precum și gama completă de accesorii și consumabile pentru toate acestea.

Einhell se identifică prin utilizarea și patentarea unor tehnologii inovatoare în produse precum Eco Power, motoare SIlent Bi-Turbo, cai duble pentru aer, tehnologie Vortex, conexiuni inteligente, senzori de umezeală cu precizie maximă, etc, ce fac că produsele Einhell să funcționeze cu precizie și consum redus de energie.

Topex Tools România

www.fixero.com.ro

Topex Tools România s-a înființat în noiembrie 2008, ca filială a companiei poloneze Grupa Topex Sp. z o.o. Sp.k.

Portofoliul companiei cuprinde o gamă largă de scule de mână și unelte electrice organizate sub mărcile NEO TOOLS, GRAPHITE, TOPEX, VERTO, TOP TOOLS.

Produsele pe care le oferim beneficiază de toate certificările necesare și de garanția producătorului.

Dezvoltarea companiei noastre este una extrem de dinamică, bazată pe mărirea sistematică a portofoliului de produse, inițierea constantă de noi parteneriate și răspunsul rapid la provocările mediului de afaceri.

Oferim suport permanent partenerilor noștri, atât pe partea de colaborare și consultanță pre și post vânzare, cât și prin implementarea versatilă de soluții particularizate de marketing și promovare.

Procema Perlit

www.procema-perlit.ro

Compania PROCEMA PERLIT, cu sediul în comuna Jilava, Ilfov – Romania, este specializată în fabricarea perlitului expandat, domeniu în care activează neîntrerupt încă de la sfârșitul anilor ’70 având o experiență de peste 45 ani.

PERLITUL EXPANDAT este un material anorganic granular, natural, perfect uscat, steril, ecologic în aplicare, extrem de ușor, excelent termoizolant, foarte stabil chimic, nedegradabil în timp, care nu arde și poate fi utilizat la fel de eficient și fără nici un risc, atât la temperaturi obișnuite ale mediului ambiant, cât și în condiții deosebite, la temperaturi extreme, cuprinse intre -200C si +850C.

CONSTRUCȚIILE reprezintă principalul domeniu de utilizare a perlitului expandat care poate îndeplini, cu precădere, următoarele roluri funcționale:

 • agregate ușoare, silicatice pentru prepararea betoanelor și șapelor ușoare pe baza de ciment, rezistente la foc (clasa de reacție la foc A1)
 • termoizolații și fonoizolatii naturale pentru clădiri sustenabile construite în regim NZEB și case pasive

PROCEMA PERLIT SRL, prin studii, experimente și cercetări inovative, derulate în colaborare cu unele dintre cele mai prestigioase institute și universități din România, a omologat produse, sisteme și procedee care au fost implementate cu succes în lucrări de construcții variate și relevante.

În cadrul eveniment expozițional EXPO DIY 2024 – Smart Green Home dorim să prezentăm câteva dintre produsele și sistemele agrementate în construcții și foarte apreciate din portofoliul nostru tehnic de fabricație.

1. Șape ușoare și termoizolante, rezistente la foc (clasa de reacție la foc A1), cu densități între 300 kg/mc și 1.100 kg/mc.

2. Suport multistrat ușor, termoizolant și fonoprotector pentru pardoseli capabil să compenseze diferențe de nivel de până la 25 cm format din pat granular din perlit expandat uscat și sapă perlitică semiudă slab armată.

3. Sistem complet uscat – suport ușor și termoizolant pentru pardoseli diverse – format din pat garanular uscat și plăci din fibre lemnoase dubluorientate, cu densitatea maximă de 470 kg/mc.

4. Termoizolații granulare pentru planșeele și pereții cladirilior cu structură din lemn, construite în regim NZEB și case pasive, realizate într-un sistemul inovativ CPS (case cu pereți-siloz) al cărui concept ne aparține.

Servicii Publice

www.shop.servicii-publice.ro

De 28 de ani pe piața din România, continuăm să creștem împreună cu partenerii noștri! Din Cluj-Napoca în toată România, asigurăm eficiența operațiunilor și livrarea la timp  a  produselor pentru combaterea dăunătorilor, protecția casei și a grădinii.

CONCEPT ÎN BUSINESS:  Suntem susținători ai politicilor ecologice și ne angajăm să oferim o gamă largă de produse ecologice care acordă prioritate sănătății și siguranței casei și grădinii dumneavoastră. Cu liniile noastre ecologice, puteți avea încredere că aveți un impact pozitiv asupra planetei, în timp ce respingeți eficient dăunătorii.

GARANȚIA CALITĂȚII : Colaborăm cu producători de încredere care respectă standarde și reglementări stricte decalitate. Furnizând în mod constant soluții fiabile și eficiente, ne propunem să construim încredere și loialitate atât cu clienții noștri, cât și cu utilizatorii finali.

PORTOFOLIU EXTINS:  Portofoliul nostru de produse este atent selecționat pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri din sectoarele FMCG și DIY. Oferim o gamă largă de produse de grădinărit și de combatere a dăunătorilor, inclusiv îngrășăminte, accesorii, repelenți Bio.

TARGETARE PIAȚA : Echipa noastră evaluează în permanență tendințele pieței și feedback-ul clienților pentru a ne extinde ofertele și a introduce produse inovatoare care se aliniază la preferințele în continuă schimbare ale consumatorilor. Compania va expune în cadrul târgului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home două game bio: repelenți naturali pentru casă și gradină și produse anti dăunatori tradiționale.

IDRO-BRIC

www.idrobric.it

www.aquasanit.it

Idro-Bric, companie italiană cu o experiență de peste 30 de ani pe piața italiană și internațională, specializată în vânzarea de produse de baie în sectorul DIY, oferă o gamă de peste 10.000 de articole, satisfacând cele mai diverse nevoi cu produse precum: robinete, dușuri, sisteme de duș, articole pentru instalații sanitare și termice, cabine de duș, produse sanitare și accesorii pentru baie.

Idro-Bric oferă produse de marcă proprie Idro-Bric și Aquasanit, precum și produse de la marile mărci internaționale. Căutarea continuă a celor mai bune materiale și tehnologii ne permite să oferim produse moderne, funcționale și green, atente la problematica durabilității ecologice. Studiul constant al ambalajului este un alt atu important: grafica modernă, materialele durabile și informațiile clare fac din ambalaj un element cheie în alegerea produsului.

Idro-Bric este un partener de încredere, cu un know-how adecvat și o experiență puternică în sector, calități care vă permit să atingeți obiective comerciale ambițioase.

TECH ZONE la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

În premieră, în cadrul celor două târguri profesionale – EXPO DIY 2024 și EXPO PET 2024 – va exista o arie denumită TECH ZONE, dedicată Partenerilor TECH – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Orice companie, inclusiv din industria DIY, fie că vorbim de retaileri, magazine online sau de producători, importatori, distribuitori, companii de construcții sau dezvoltatori de proiecte imobiliare, are nevoie de echipamente și soluții tehnologice pentru a funcționa si pentru a-și eficientiza procesele.

Astfel, TECH ZONE este o oportunitate pentru vizitatori și expozanți de a vedea noutăți și inovații din domeniu, în vederea unor upgrade-uri pe tehnologie și echipamente sau în vederea implementării unor servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților sau să eficientizeze anumite procese din companie.

Mai multe detalii despre parteneriatul TECH la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

De ce să fii expozant EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

 • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
 • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
 • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
 • ai posibilitate să programezi întâlniri de business în cele două zile de expoziție, prin intermediul platformei B2B Meetings: www.b2bmeetings.bricoretail.ro (partenerii au întâlniri de busiess incluse)
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY, grădinărit și produse pentru casă

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Devino Partener EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Poți fi unul dintre partenerii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cu beneficii precum:

 • un stand expozițional – diferit din punct de vedere suprafață, în funcție de pachetul de partener
 • expunere in publicația BricoRetail.ro și în publicațiile grupului Retail FMCG Media din care mai fac parte retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro
 • expunere în publicațiile partenerilor media, înainte și după eveniment
 • expunere în Social Media înainte și în timpul evenimentului
 • expunere pe platforma dedicată evenimentului: www.expo-diy.com
 • expunere pe parcursul evenimentului în materialele video care rulează în interiorul expoziției
 • întâlniri programate prin platforma B2B Meetings incluse
 • articole dedicate în publicația BricoRetail.ro
 • campanii de promovare în publicația BricoRetail.ro (articole, inserții în newsletter, poziționări pe prima pagină a publicației etc)
 • newslettere dedicate BricoRetail.ro
 • afișare bannere în publicația BricoRetail.ro

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, SMART Partner și HOME Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home ramâne un eveniment B2B, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau a partenerilor si expozantilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție
 • proprietari de business
 • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
 • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cifrele ediției EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:

 • suprafața expozițională de 3.000 de mp (dintre care 800 de mp outdoor și 2.200 indoor), o suprafață triplă față de ediția anterioară
 • 96 de standuri
 • 30% dintre expozanți au fost din alte țări din Europa: Polonia, Italia, Germania, Franța, Grecia și Serbia
 • peste 250 de participanți din partea partea partenerilor și expozanților
 • 65 de companii – parteneri și expozanți
 • 380 de vizitatori în cele 2 zile de expoziție: buyeri și category manageri din retail & eCommerce, directori de achiziție din companii de distribuție, manageri și owneri din companii de construcții, arhitecți și designeri
 • total – cca. 650 de participanți în ediția din acest an
 • cca. 100 de întălniri de business prestabilite între buyeri și parteneri/ expozanți
 • Articol cu concluzii post eveniment

B2B Meetings

Două elemente importante diferențiază EXPO DIY – Smart Green Home de celelalte evenimente expoziționale din România: caracterul B2B – un eveniment de business inchis la care participă doar profesioniștii din domeniu și B2B Meetings, platforma de tehnologie atașată evenimentului, care are rolul de a programa întâlniri de business între vizitatori și expozanți, în cele două zile ale expoziției.

Înregistrează-te ca furnizor sau buyer pe B2B Meetings

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Garden, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Un comentariu la „EXPO DIY 2024 – Smart Green Home (26 – 27 iunie) își prezintă primii parteneri și expozanți”

 1. Pingback: EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech (25 – 26 septembrie), expoziția B2B dedicată tehnologiei și echipamentelor pentru retail & eCommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *