Green Project deschide la Iași primul său showroom cu articole de grădinărit și marchează 20 de ani de distribuție

Green Project – compania din Iași care activează din 2003 în domeniul distribuției pentru produse de grădinărit și home & deco și al producției de substraturi hobby, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante de interior și exterior sub brandul Dr. Soil – marchează aniversarea a 20 de ani de distribuție cu deschiderea unui showroom permanent cu articole de grădinărit, la adresa depozitului său din Iași, strada Bucium, nr. 34. Showroom-ul se adresează tuturor amatorilor de grădinărit, dar și afacerilor din domeniul grădinăritului, fitofarmacie, amenajări peisagistice, florărie, amenajări interioare sau organizări evenimente.

În pregătirea fiecărui sezon, creăm gama de produse pentru fiecare dintre clienții noști și ne asigurăm că punem pe rafturile marilor magazine produse cu utilitate deosebită, care să ușureze activitatea de îngrijire a plantelor și mai mult decât atât, să alimenteze pasiunea pentru grădinărit.

Lipsa formatului de tip gardencenter din România însă ne limitează oferta, și uneori avem nevoie de „acel ceva” care poate asigura succesul proiectului nostru. Există încă profesioniști care preferă să vadă produsele înainte de a le comanda online, care au nevoie de mai multe variante sau care își doresc noutăți și inovații. Acesta este principalul motiv pentru care am decis să deschidem acest showroom.” spune Ion Waszkiewicz Filioreanu, director general al Green Project.

Clienții vor găsi în magazinul de la Iași selecții din următoarele categorii de produse:

 • Ghivece, măști și jardiniere (sintetice, de teracotă, de ceramică sau din material compozit)
 • Pământuri de flori, substraturi hobby și profesionale
 • Amelioratori de sol și elemente minerale pentru crearea propriului mix
 • Scoarță decorativă și mulch
 • Fertilizatori, biostimulatori, articole pentru protecția plantelor și îngrășăminte profesionale
 • Accesorii pentru udare, pentru transplantare sau pentru susținere
 • Lemn pentru grătar și produse pentru afumat
 • Semințe specializate, germeni și seturi de însămânțare
 • Echipament și încălțăminte pentru lucrul în grădină și alte spații verzi
 • Cactuși și suculente de proveniență mediteraneană
 • Articole compostare

și alte produse de grădinărit.

Portofoliul de branduri internaționale

Printre brandurile internaționale care construiesc sortimentul Green Project se pot menționa: Santino (🇲🇩), Elho (🇳🇱), Seramis(🇩🇪), Westland (🇬🇧), Plant 4 Planet (🇩🇪), Artevasi (🇵🇹),  Blumen (🇮🇹), Heissner (🇩🇪), G Plants (🇬🇧), Freund Victoria (🇩🇪), Scheurich (🇩🇪), Norofert (🇷🇴), Antico Mestiere (🇮🇹), Empathy (🇬🇧), Legua (🇪🇸), Rouchette (🇫🇷), Mesto (🇩🇪), Giromagi (🇮🇹), Agro CS (🇷🇴), ICL (🇩🇪) și începând din această vară – Plastia (🇨🇿) și SPANG (🇩🇪).

Portofoliul Green Project nu ar fi complet fără produsele fabricate în Iași sub marca Dr.Soil (🇷🇴), brand care în 2023 împlinește 10 ani de existență.

Showroom-ul se adresează atât clienților finali (persoană fizică), cât și persoanelor juridice, pentru care Green Project a pregătit un program de loializare atractiv.

„Ne dorim să stabilim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri B2B, și să reușim să le punem la dispoziție oferte diversificate, în ultimele tendințe și mai ales, să oferim cel mai bun suport”, completează Ion Waszkiewicz Filioreanu.

„Numărul de articole din portofoliul nostru și cifrele de vânzări ne arată că facem bine ceea ce facem și că nu putem decât să țintim la îmbunătățirea relațiilor comerciale. M-aș bucura enorm ca în următorii 2 ani să mai urcăm câteva trepte și să ajungem în top 5 alegeri ale clienților în materie de grădinărit și lifestyle. Timp de 20 de ani am consolidat rețeaua de distribuție și producție – a venit timpul să ne concentrăm pe oferirea de soluții în propriul nostru showroom.”

Showroom Green Project

Noul showroom cu articole de grădinărit al Green Project este situat în Iași, pe strada Bucium, nr. 34, depozitul 3. Programul de funcționare al magazinului este de luni până vineri între orele 7:30-15:00. Contact magazin: 0785229200

Cu o activitate de 20 de ani pe piața europeană, compania ieșeană Green Project activează în domeniul producției de substraturi hobby, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante, dar este și unul dintre cei mai importanți distribuitori naționali de produse de grădinărit & home improvement.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *