Magazinele Praktiker din Pitești, Brașov și Arad se închid. După rebranding, rețeaua Brico Depôt va număra 35 de magazine

După ce a închis magazinele Praktiker din București – Voluntari, Bacău, Ploiești și Focșani, ca urmare a achiziției de către Kingfisher a rețelei, iar apoi a procesului de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt, Kingfisher mai închide alte 3 magazine Praktiker din Pitești, Brașov și Arad. După finalizarea rebrandingului, rețeaua Brico Depôt din România va număra 35 de magazine.

Brico Dépôt

Astfel, în data de 24 Decembrie 2018, magazinele Praktiker din Pitești (DN 65B KM 6 + 0.72A, Comuna Bradu, Argeș), Brașov (Calea Bucuresti, nr. 134, Brașov) și Arad (Calea Zimandului, nr. 43B, Arad) se inchid. După această dată, consumatorii sunt invitați să viziteze magazinele Brico Depôt din aceleași orașe, situate în: DN 65 B, comuna Bradu, Pitești; Calea Bucuresti, Nr. 109, Brașov și Calea Aurel Vlaicu, Nr. 299/6, Arad.

În perioada 29 noiembrie – 24 decembrie 2018, cele 3 magazine Praktiker din Pitești, Brașov și Arad sunt în lichidare de stoc cu discounturi de – 50% la o parte dintre produsele sale, in limita stocului disponibil.

Nu este exclus ca pe locul acestor 3 magazine Praktiker să funcționeze, în viitor, unități ale noului brand de Home Improvement Homelux, care a deschis deja la Ploiești și Focșani, pe locul altor foste 2 magazine Praktiker.

35 de magazine Brico Depôt în România

După ce a anunțat că iese din piețe precum Spania, Portugalia si Rusia, Kingfisher mizează pe piața din România, încercând să consolideze si mai mult operatiunile din țara noastră. Retailerul britanic nu mai are motive să mai închidă alte magazine Praktiker, dintre cele rămase, astfel că, după finalizarea rebrandingului, în primăvara anului viitor, rețeaua cumulată de magazine Brico Depôt din România va număra 35 de magazine.

Început în luna septembrie 2018, procesul de rebranding va fi finalizat până la începutul sezonului de primăvară, astfel încât în prima parte a anului 2019 Kingfisher va opera întreaga rețea din România sub brandul Brico Depôt.

Continuăm strategia de consolidare a operațiunilor după achiziţia Praktiker, de la sfârșitul anului trecut, prin inițierea procesului de rebranding. Vom finaliza  astfel o etapă importantă a procesului de integrare și vom lansa o alta, orientată către o acoperire națională mult mai bună și axată și mai mult pe nevoile clienților noștri,” decalara în luna septembrie Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Brico Depôt România va continua să investească în toate magazinele pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților. Pentru clienții din România, beneficiile strategiei Kingfisher vor însemna, în primul rând, game de produse inovatoare, la prețuri corecte, în magazine mai bine organizate.

Brico Depôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România.

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 țări din Europa și Rusia, susținută de o echipă de 77.000 de colegi. Ne desfăşurăm activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *