Homelux deschide cel de-al doilea magazin la Focșani

Azi, 28 noiembrie 2018, are loc deschiderea celui de-al doilea magazin Homelux in Focşani. Deschiderea are loc la mai puţin de o săptămână de la lansarea brandului in Ploieşti, unde a fost deschis primul magazin Homelux. Compania comercializează articole de mobilă, decoraṭiuni, covoare, corpuri de iluminat, textile de casă şi electrocasnice, produse menite să îmbunătățească confortul şi designul caselor. 

Homelux

Al doilea magazin Homelux, cu o suprafaṭă de 5.000 mp, se deschide in Focşani, pe Aleea Parc, nr 2, pe locul fostului magazin Praktiker din oraș.  Magazinul Homelux îşi aşteaptă clienṭii cu soluṭii pentru confortul de acasă, cu o varietate mare de produse pe diferite stiluri ambientale cum ar fi modern, etno, minimalist, romantic, nautic, industrial si romantic.

,,Suntem foarte încântaţi sa anunţăm deschiderea celui de-al doilea magazin Homelux in orasul Focşani şi sperăm ca magazinul să devină curând destinaţia preferată a locuitorilor din acest oraş pentru cumpărăturile de mobilă si decoraţiuni. Îi aşteptăm cu peste 20.000 de articole şi o gamă largă de servicii adaptate nevoilor lor.

Cererea clienţilor de produse Home&Deco este in creştere în ultimii ani şi cu atât mai mult în provincie, unde clienţii nu au foart multe opţiuni. În cele câteva zile de la deschiderea magazinului din Ploieşti şi a platformei e-commerce Homelux.ro, am obţinut rezultate bune, ceea ce ne încurajează  să ne urmăm planul de expansiune  propus, de a ajunge la 20 de unităţi în următorii 5 ani’’, declară Omer Susli, CEO Homelux.

Homelux

Magazinul Homelux reprezintă o nouă destinaṭie de cumpărături pentru confortul de acasă. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, credit direct în magazin, cardul cadou Homelux, confecṭionare perdele, plata produselor în rate şi cardul de fidelitate Homelux, prin care clienţii primesc 5% din valoarea cumpărăturilor, pentru a-i folosi la următoarele cumpărături.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *