Magazinul bauMax din Târgu Mureş a intrat în proces de transformare

La mijlocul lunii noiembrie 2016, magazinul bauMax din Târgu Mureş a intrat în proces de transformare, magazin care se va redeschide în aproximativ 3 luni sub brandul LEROY MERLIN. Au mai rămas încă 5 unităţi bauMax de transformat.

interior 4Înainte de inaugurarea din 4 decembrie a noului magazin LEROY MERLIN din Sibiu, retailerul francez de bricolaj a închis pe data de 14 noiembrie 2015 o altă unitate bauMax, cea din Târgu Mureş, pentru a o transforma într-un magazin LEROY MERLIN.

Astfel, au mai rămas încă 5 unităti bauMax de transformat: Bacău, Craiova, Suceava, Iaşi şi Timişoara. Magazinul bauMax din Piteşti a fost închis definitiv din cauza poziţionării sale. „Este posibil să mai închidem şi alte magazine foste bauMax, pe baza aceleiaşi motivaţii, dar în acest moment nu vă pot spune care sunt. Este vorba de unul sau cel mult două magazine”, a precizat Frederic Lamy, Directorul General Leroy Merlin Romania.

Până la finalul lui septembrie 2016, LEROY MERLIN va transforma toate magazinele bauMAX achiziţionate.

În prezent, în România, funcţionează 8 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov şi cel din Sibiu, abia inaugurat).

Citiţi şi https://www.bricoretail.ro/brico-retail/leroy-merlin-si-a-prezentat-planurile-de-dezvoltare-in-romania-pentru-2016.html.

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *