LEROY MERLIN deschide primul magazin din Sibiu, iar reţeaua ajunge la 8 magazine

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe data de 4 decembrie, la Sibiu, cel de-al optulea magazin din România.

A1Noul magazin LEROY MERLIN, dispus pe o suprafață de peste 11.000 mp, este situat în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr şi comercializează peste 30.000 de produse pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

Mii de produse cu steag cadou

Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajați care vin în întâmpinarea clienților cu servicii de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor de la raft, cu cele mai bune soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii, cu soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecăruia.

LEROY MERLIN  pune la dispoziția clienților din Sibiu și servicii de livrare expres, retur marfă, serviciul post-vanzare, finanțare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

Magazinul LEROY MERLIN Sibiu va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 20:00.

”Deschiderea noului magazin LEROY MERLIN din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016, planul nostru fiind acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri din întreaga țară cu soluții de bricolaj viabile, dar la prețuri mici.

Trebuie să precizez, însă, că  Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării rețelei de magazine din România, ci este mai ales un oraș-reper pentru piața românească datorită reputației excelente pe care sibienii și-au creat-o participând activ la renovarea orașului, la restaurarea clădirilor vechi și a propriilor locuințe. Când admirăm Sibiul de azi, de fapt admirăm spiritul locuitorilor săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Sibiul și împrejurimile sale fac parte dintr-o zonă foarte căutată și apreciată de către turiști și asta spune foarte multe despre localnici. Sibienii sunt oameni gospodari, atenți la detalii, dornici să își îmbunătățească confortul propriu și al oaspeților pe care îi primesc în casele sau pensiunile lor. La fel de adevărat este faptul că sibienii sunt oameni chibzuiți și cred că gama de servicii, produse și prețuri pe care noul magazin Leroy Merlin le pune la dispoziția clienților rezolvă multe dintre nevoile pieței locale” , a declarat  Thierry Tyrchan, directorul magazinului LEROY MERLIN Sibiu.

În prezent, în România, funcţionează 7 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186,  și un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).

Citiţi şi https://www.bricoretail.ro/brico-retail/leroy-merlin-si-a-prezentat-planurile-de-dezvoltare-in-romania-pentru-2016.html.

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *