Dedeman își suspendă oficial activitatea în Republica Moldova

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, își suspendă oficial activitatea în Republica Moldova pentru un termen de trei ani, conform Agora.md.

DedemanÎn Monitorul Oficial al Republicii Moldova a fost publicat un anunț în acest sens. Dedeman a anunțat din octombrie 2017 că renunță la intenția de a investi 20 de milioane de dolari în Republica Moldova din motiv că proiectul acestora este blocat de consilierii municipali.

Dedeman şi-a anunţat intenţia de a intra pe piaţa Republicii Moldova în anul 2014. Conform înţelegerii, peste 50 de clădiri vechi ale unei foste fabrici de piele trebuiau să fie demolate, iar în locul lor urma să fie construit un centru comercial cu 460 locuri de parcare pentru clienţi şi spaţii verzi.

Prin acest proiect, Dedeman ar fi oferit peste 200 de locuri de muncă și ar fi adus standarde noi și produse de calitate în Republica Moldova. Cu toate astea, proiectul este blocat în Consiliul Municipal Chişinău din decembrie 2016.

Dedeman

Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare ce operează 48 de magazine, cu suprafeţe cuprinse între 7.500 – 18.000 mp, două centre logistice şi un parc auto propriu. Retailerul are disponibile peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii şi aproape 10.000 de angajaţi.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *