Dedeman renunță la intenția de a investi în Republica Moldova

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, a anunțat că renunță la intenția de a investi 20 de milioane de dolari în Republica Moldova din motiv că proiectul acestora este blocat de consilierii municipali, conform Publika.md.

DedemanDedeman şi-a anunţat intenţia de a intra pe piaţa Republicii Moldova în anul 2014. Conform înţelegerii, peste 50 de clădiri vechi ale fostei fabrici de piele trebuiau să fie demolate, iar în locul lor urma să fie construit un centru comercial cu 460 locuri de parcare pentru clienţi şi spaţii verzi.

Prin acest proiect, Dedeman ar fi oferit peste 200 de locuri de muncă și ar fi adus standarde noi și produse de calitate în Republica Moldova. Cu toate astea, proiectul este blocat în Consiliul Municipal Chişinău din decembrie 2016.

Am solicitat o pozitie oficială din partea Dedeman dar până în acest moment nu am primit un punct de vedere. Încă îl mai aşteptăm.

Dedeman în cifre, în România

– 48 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 9800 de angajaţi;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *