Regata, cel mai mare importator de gresie și faianță din România, și-a deschis propriul magazin online

Regata, cel mai mare importator de gresie și faianță din România, care deține o amplă retea de distribuție cu acoperire națională, și-a deschis propriul magazin online www.regata.ro pentru a veni mai aproape de clienții săi. Peste 5.000 de produse din categoriile: gresie și faianță, materiale de construcții, amenajări interioare, sanitare, instalații, termice și grădină sunt disponibile în noul magazin online.

REGATA

Cu capital 100% românesc, compania REGATA are în portofoliu peste 6.000 de produse din următoarele categorii: ceramică (gresie și faianță), materiale de construcții, amenajări interioare, instalații termice și sanitare. Compania, prezentă în fiecare județ al țării prin agenții săi de vânzări, având peste 40.000 de metri patrați de depozite și o amplă flotă de autocamioane, s-a dezvoltat continuu și este pregatită să răspundă oricărei provocări.

Noul magazin online

Momentul lansării magazinului online www.regata.ro a fost bine primit de clienții companiei REGATA, astfel că pe perioada pandemiei cauzată de Coronavirus, clienților le-a fost și le este mult mai ușor să acceseze site-ul și să plaseze comanda online, din siguranța propriei case, fără a mai fi nevoie să se deplaseze fizic in magazine.

Clienții pot alege și comanda online sute de modele de gresie și faianță, își pot utila casa ori biroul alegând dintre peste 200 de modele de uși sau pot comanda seturi de baie, lavoare, cabine de dus, căzi cu hidromasaj, mobilier de baie și baterii, centrale termice sau șeminee.

Toate produsele comandate în magazinul online sunt livrate direct din stocurile proprii, iar livrarea produselor este rapidă și poate fi realizată fie cu ajutorul flotei de mașini REGATA, fie prin una dintre cele trei firme de curierat cu care compania coloborează deja.

Un call center special dedicat clienților magazinului online

Clienții care plasează comenzile online pe magazinul online REGATA sunt contactați telefonic pentru confirmarea comenzii și beneficiază de suport telefonic gratuit pentru alegerea produselor care să corespunda cerințelor. În acest scop, REGATA a creat un department de call center special dedicat clienților magazinului online, pentru a ajuta clienții să găsească rapid produsele potrivite pentru acasă.

“Am promis acest proiect clienților noștri în urmă cu ceva timp. A fost un proiect de anvergură care a angrenat toate departamentele din companie. Ne-am dorit să ne asigurăm, mai întâi, că totul este perfect funcțional și că oferim clienților noștri o experiență completă de shopping online.

REGATA este o companie cu istorie și cu un flux mare de operațiuni. Nu a fost simplu, dar am reușit în toată această perioadă să schimbăm mindset-ul întregului staff și să începem să gândim și să acționam și online. Vom continua să inovam și să oferim clienților noștri cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri și servicii, atât în magazinul online, în cel tradițional cât și în distribuția națională,” a declarat Catalin Mișu, General Manager REGATA.

Pentru comenzi, accesați www.regata.ro sau puteți contacta magazinul online REGATA la adresa de mail comenzi@regata.ro sau la numărul de telefon 0371 522 344.

Planuri de viitor REGATA

În viitorul apropiat, compania și-a propus să construiască hub-uri proprii în puncte cheie ale țării, astfel încât să îmbunătățească timpii de livrare, iar produsele comandate online să ajungă cât mai rapid la clienții REGATA.

Un alt proiect important pe care compania cu capital 100% romanesc și l-a propus este dezvoltarea categoriilor deja prezente pe site. Sunt câteva categorii de produse pe care REGATA își dorește să le dezvolte și chiar să creeze unele noi, menite să răspundă cerințelor clienților săi.

Cel mai mare magazin REGATA din Târgoviște

În cursul anului 2018, compania a investit peste un million de euro pentru deschiderea celui mai mare magazin REGATA din județul Dâmbovița, inaugurarea acestui magazin ducând compania în sfera mediului DIY și oferind, astfel, clienților săi o experiență completă de cumpăraturi:

“Am deschis magazinul REGATA din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri, având în vedere că în această zonă a orașului nu există un magazin de profil. Am investit în acest proiect peste un milion de euro și am creat peste 50 de locuri noi de muncă.

Totodată, noua echipă a găsit și a contribuit la formarea unui mediu de lucru stabil și profesionist. Cu acest nou concept de magazin ducem REGATA în sfera de do-it-yourself și le oferim clienților noștri o nouă experiență de cumpărare. Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locații specializate în instalații și amenajări interioare și cu o parcare generoasă”, a declarat la momentul deschiderii magazinului, Romeo Arvinte, Directorul Comercial REGATA.

REGATA

Compania REGATA, cu sediul în Târgoviște, este prezentă pe piață de 27 de ani, perioadă în care a devenit cel mai mare importator de gresie și faianță din România. Cu peste 250 de angajați și cu o cifră de afaceri de peste 99 de milioane de lei, raportată la sfârșitul anului trecut, compania din Târgoviște se adresează clienților săi printr-o rețea amplă de distribuție, care acoperă întreg teritoriul României, prin magazinele proprii din Târgoviște și prin magazinul online www.regata.ro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *