Mobilierul de birou – un segment aparte în portofoliul ELVILA

Dintre piesele de mobilier producție proprie ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, o pondere importantă o reprezintă mobilierul de birou, ce cuprinde categoriile mobilier de birou individual, respectiv ansambluri de birouri.

elvilaRealizat în fabricile proprii din România, mobilierul de birou ELVILA se evidențiază prin calitate, atât în ceea ce privește structura interioară (chingi, membrane, bureți etc.), cât și a elementelor constitutive de la exterior precum brațele și picioarele scaunelor, mânerele trăgătoare ale dulapurilor/sertarelor etc.

Din dorința de a acoperi o plajă cât mai extinsă de potențiali clienți, mobilierul de birou se realizează cu materiale și finisaje diverse precum: PAL furniruit finisat cu lacuri pe bază de apă, PAL melaminat în diverse culori sau cu aspect de esență lemnoasă, stejar halifax, schoko, schoko + par, sonoma, sonoma + alb, calvados, cireș, cogniac și MDF alb sau cenușiu.

„În ceea ce privește modelele specifice de birouri pe care le găsiți la ELVILA se disting două mari categorii: mobilier de birou individual și ansambluri de birouri. Birourile individuale se împart, la rândul lor, în birouri pentru locuința personală, birouri pentru copii, birouri office. Ocazional, birourile individuale pot fi însoțite de scaune din aceeași gamă cum se întâmplă în cazul apreciatelor game FLORENȚA și ALFA”, a declarant Iuliana Lupu, Specialist Marketing ELVILA.

Ansambluri de birouri

Ansamblurile office sunt acele seturi care cuprind, pe lângă birourile propriu-zise și dulapurile, etajerele sau corpurile mobile. Aceste structuri predefinite au marele avantaj că ușurează amenajarea unui spațiu, evitând astfel irosirea de efort și energie în achiziția de către client a fiecărui element component în parte.

„Se impune să specificăm, de asemenea, că elementele constitutive ale ansamblurilor se pot vinde și separat, astfel încât dacă vă place sau aveți nevoie de un singur element din set, nu trebuie să achiziționați întreg setul.

Tot legat de categorisirea mobilierului de birou, trebuie să facem distincția între birouri clasice și birouri de colț, care nu se pot amplasa oriunde, având locul lor special destinat într-o încăpere.

O altă trăsătură care merită punctată o reprezintă compartimentarea generoasă a mobilierului de birou, fie el individual ori ansamblu. Astfel, vorbim de sertare încăpătoare, rafturi, suporturi pentru unități centrale, suport cu glisieră pentru tastatură, dar și casete atașate părții superioare a birourilor în vederea depozitării de obiecte diverse”, a precizat Iuliana Lupu.

Pentru segmentul office, ELVILA realizează și mese de protocol, respectiv mese de consiliu, pe diverse finisaje, ideale pentru reuniuni, ședințe, întâlniri protocolare dar și peninsule și console, acele piese de mobilier destinate extinderii spațiului de lucru în lateral.

Scaunele de birou

O altă subcategorie din domeniul mobilierului de birou o reprezintă scaunele de birou, ce se pot achiziționa din multitudinea de opțiuni pusă la dispoziție de ELVILA.

„Indiferent dacă doriți să le amplasați în completarea unui birou clasic, a unuia pentru copii, ori a unui ansamblu, trebuie să știți că ELVILA oferă spre comercializare scaune de birou tapițate cu stofă sau piele ecologică. Acestea se prezintă în variate combinații cromatice (inclusiv imprimeuri, preferate de copii) asigurând satisfacerea preferințelor atât a celor care caută simplitatea, cât și a acelora cu pretenții ridicate”, a mai declarat Iuliana Lupu.

Câteva recomandări

„Fie că alegeți să comandați modele deja existente pe stoc, fie preferați produse care se realizează doar la comandă, achiziția de birouri marca ELVILA reprezintă o investiție inteligentă, într-un raport echitabil calitate-preț.

De altfel, legat de preț trebuie să știți că frecvent aplicăm discounturi produselor din portofoliu, de aceea recomandăm să fiți cu ochii pe magazinul online www.elvila.ro, pe etichetele semnalizatoare din magazinele fizice sau pe postările noastre din cadrul paginilor  rețelelor sociale unde suntem prezenți (Facebook, Instagram, YouTube).

În anumite condiții, suntem dispuși inclusiv să dăm curs sugestiilor dumneavoastră privind realizarea anumitor modele de birouri sau implementarea unor modificări de natură să desăvârșească aspectul ambientului în care produsele sunt amplasate.

Ne-ar placea să retineți, de asemenea, că mobilierul nostru de birou se pretează diferitelor stiluri de amenajare, mărturie în acest sens stând, pentru stilul clasic, game cu tradiție precum FLORENȚA sau ALFA sau, pentru cel modern, biroul alb de calculator. Nu în ultimul rând, am dori să mai punctăm faptul că mobilierul de birou marca ELVILA se prezintă, preponderent, în construcție demontabilă, ceea ce-i conferă un mare atu când se pune problema deplasării dintr-un loc în altul”, a conchis Iuliana Lupu.

ELVILA

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România, este prezență în casele românilor si ale strainilor de aproape 30 de ani. În prezent, ELVILA deține un număr de 12 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Cluj-Napoca, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Mizil, Constanța și Beius, dar produsele ELVILA se pot achiziționa și de la distribuitorii din județele Alba, Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Gorj și Maramureș.

Produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *