ELVILA lansează un nou serviciu prin care produce mobilier la comandă

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, a lansat în această primăvară serviciile complete de mobilier la comandă ce presupun consultanţă, măsurători, producţie şi montaj pentru mobilier personalizat. 

„Prin acest serviciu, dorim să valorificăm expriența noastră de aproape 30 de ani în producția de mobilier și să venim în întâmpinarea nevoilor de personalizare a ambientului de către toți cei interesați de acest lucru.

Noul serviciu se prezintă într-un raport optim calitate-preţ și vizează atât realizarea de mobilier pentru locuința personală (bucătării, dormitoare, living-uri sau camere de tineret), dar și mobilierul tip office sau mobilierul de interior din diferite clădiri frecventate de publicul larg: unități de învățământ, tribunale, biblioteci, farmacii, cabinete de avocatură, săli de evenimente, restaurante, hoteluri, pensiuni etc.

Odată cu acest nou serviciu, ne dorim, de asemenea, dezvoltarea unei bune cooperări atât cu zona de retail, cât şi cu profesioniştii din domeniu (arhitecţi, designeri, dezvoltatori imobiliari).

Reconfirmăm faptul că materialele folosite în realizarea pieselor de mobilier la comandă sunt de cea mai bună calitate: PAL furniruit cu furnir de fag sau stejar, panouri bordurate cu lemn masiv, MDF plastifiat, vopsit, mat sau lucios, lacuri pe baza de apă, materiale prezente într-o varietate de finisaje precum: nuc, mahon, stejar, cireş, alb sau crem”, a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing ELVILA.

ELVILA produce mobilă de tradiție și este prezență în casele românilor de aproape 30 de ani

Liniile de serie sunt realizate în fabricile proprii ale companiei situate în Beiuș, județul Bihor și în Mizil, județul Prahova. În această din urmă unitate de producție se mai produc și deja celebrele saltele Relaxa Original. Mobilierul personalizat se realizează în fabrica proprie din Băbeni, județul Vâlcea.

„În ceea ce privește producția de serie, ne concentrăm pe realizarea de mobilier clasic și modern, punând accent pe următoarele categorii de produse: canapele, saltele, scaune, mese, colțare de bucătărie, biblioteci, dormitoare.

Compania ELVILA reprezintă un nume emblemă în industria mobilei, fiind prezentă în casele românilor de aproape 30 de ani. Mai mult, mobila produsă de noi se și exportă în țări precum: Austria, Elveția, Germania, Olanda, Armenia, Cipru, Rusia sau Ungaria. Echipa ELVILA este alcătuită din profesioniști cu experiență vastă în domeniul mobilei. În plus, practicile noastre de producție sunt conforme standardelor europene, fapt atestat de certificatele ISO la zi pe care le deținem.

Dacă ar fi să descriu ELVILA în trei cuvinte-cheie, acestea ar fi: calitate, tradiție și diversitate”, a completat Iuliana Lupu.

Din 2015 și până în prezent, ELVILA a înregistrat creșteri ale cifrei de afaceri în fiecare an. În 2016 a înregistrat o creștere de 24% față de 2015, în 2017 o creștere de 16% față de 2016, iar în 2018 o creștere de 12% procente față de 2017. Creșteri ale cifrei de afaceri s-au înregistrat atât pe  piața internă cât și pe cea externă.

Relaxa Original, un brand 100% românesc

Brandul de saltele Relaxa Original este un brand 100% românesc, deţinut de compania ELVILA. Saltelele Relaxa Original sunt produse în fabrica de la Mizil (judeţul Prahova) încă din anul 1972.

„Brandul Relaxa Original este sinonim cu confortul, produsele au un design deosebit, un excelent raport calitate /preț, sunt durabile și au posibilitatea de adaptare la preferințele cumpărătorului.

Certificarea prin standardul ISO 9001 a dus la diversificarea gamei produselor de mobilier tapițat. Produsele executate aici – canapele, fotolii, paturi și saltele – se prezintă într-o largă paletă de culori, de forme și de dimensiuni, iar materia primă folosită este formată din stofă, scai sau piele naturală. Cu fermoar sau fără, dreptunghiulare sau rotunde, în versiune clasică sau de lux, saltele marca Relaxa Original au o trăsătură comună: confortul.

Saltelele cu arcuri conduc detaşat în topul preferinţelor atunci când vine vorba de alegerea unei saltele de rezistenţă, având cel mai bun raport calitate/preţ. O saltea de bună calitate rezistă fără probleme ani de zile. Saltelele Relaxa Original au o garanţie de doi ani, dar pot rezistă cu succes până la 10 ani, dacă sunt întreţinute corect”, a mai spus reprezentantul ELVILA.

Rețeaua de magazine

Dacă în 2015, ELVILA număra 7 companii cu care colaboram în regim de franciză și o companie cu care colaboram în regim de distribuție, în următorii trei ani compania a reușit să-și dubleze numărul de companii cu care colaborează în regim de franciză.

În ceea ce privește regimul de distribuție, ELVILA a încheiat contracte semnificative cu mari retaileri precum: Dedeman, Cora, Carrefour, iar din mediul online cu nume puternice precum eMAG.

„În prezent, ELVILA deține un număr de 12 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Cluj-Napoca, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Brașov, Constanța și Oradea, iar cei interesați de produsele noastre le pot achiziționa și de la distribuitorii din județele Alba, Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Gorj și Maramureș”, a completat Iuliana Lupu.

De asemenea, produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.

„Magazinul online www.elvila.ro s-a lansat în anul 2015 fiind primit cu entuziasm de către clienții care ne știau până atunci doar din offline. Există o preocupare constanță de îmbunătățire a  functionalitaților magazinului nostru online”, a precizat Iuliana Lupu.

ELVILA, o companie românească fondată încă din 1990, este una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *