spoga + gafa Köln, cel mai mare târg pentru casă și grădină din Europa, în cifre și imagini

În perioada 1 – 3 septembrie 2019 a avut loc la Köln, Germania, spoga + gafa, cel mai mare târg pentru casă și grădină din Europa. Târgul, în cifre și imagini.

Întreaga expoziție din acest an a fost construită în jurul conceptului „City Gardening – gardening without a garden”. Suprafața expozițională a însumat peste 230.000 m2, împărțită în 9 hale conceptuale: hobby gardening, material săditor, BBQ & camping, mobilă de exterior și landscaping, tehnică agricolă, tehnica apei, substraturi, îngrășăminte și derivate, echipament ecvestru și accesorii.

Cel mai mare cumul de expozanți l-au reprezentat expozanții din Asia, ale căror standuri au acoperit suprafața a nu mai puțin de două hale expoziționale, cu cele mai diverse soluții pentru casă și grădină.

Alte cifre spoga + gafa 2019

2.281 companii din 67 de țări, dintre care 86% din afara Germaniei, au participat la târgul spoga + gafa 2019. Dintre expozanți, doar 330 au fost din Germania, iar restul de 1.951 din străinătate. Cca. 40.000 de vizitatori specializați din 124 de țări ale lumii au participat la spoga + gafa 2019, cei mai mulți venind din țări precum Olanda, Italia și Fanța. Ponderea vizitatorilor din afara Germaniei a fost de 65%.

Companiile Green Project și Agrocosm Consult din România, prezente la spoga + gafa 2019

În cadrul expoziției au participat de asemenea și companii românești din domeniul producției de semințe și substraturi pentru plante, din domeniul producției de ghivece și mobilier de grădină din material plastic, podele, derivate din lemn și mobilă pentru terasă și grădină.

Astfel, printre expozanții din România s-au regăsit companiile Green Project  – compania ieșeană care activează încă din 2003 în domeniul distribuției de produse pentru grădinărit și home&deco și al producției de substraturi, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante de interior și exterior și Agrocosm Consult – compania fondată în 2004, având ca activități: ambalarea de semințe legume – flori și comercializarea tuturor tipurilor de seminte și a materialului dendrologic, importul și distributia en-gros a diferitelor clase de produse din gama non-food către rețelele de magazine din retailul modern și importul și distribuția de hrană pentru animale.

spoga + gafa 2020

Următorul târg spoga + gafa va avea loc în perioada 6 – 8 septembrie 2020, înscrierile pentru expozanți fiind deja deschise sub egida motto-ului ”Sustainable Gardens”. Mai multe informații puteți găsi pe www.spogagafa.com.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » spoga + gafa Köln, cel mai mare târg pentru casă și grădină din Europa, în cifre și imagini
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.