Noi parteneri și expozanți se alătură EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, târgul profesional dedicat DIY, Home Improvement & Garden

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, târgul profesional dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, organizat de publicația BricoRetail.ro, prezintă noi parteneri și expozanți ai celei de-a 3-a ediții, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. Primii parteneri TECH. 

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener!

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

EXPO DIY 2024

Astfel, Update Advertising, cu brandul Produktiva (Echipamente de Siguranță și Protecție Personalizate), devine partener GREEN, iar DEDRA Exim Tools, METALY (Italia), HOPA CZ (Cehia) și Biohort GmbH (Austria) sunt noi expozanți pentru ediția din acest an a EXPO DIY – Smart Green Home.

Pe de altă parte, companiile Gun Media și Kooperativa 2.0 (ClaudCart) sunt primii parteneri TECH – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

De asemenea, Managis Bio continuă parteneriatul cu EXPO DIY și devine Snack Partner-ul ediției din acest an, iar Daibau.ro este noul partener media al evenimentului. Platforma online Daibau.ro are ca scop transformarea pieței construcțiilor din România, astfel încât aceasta să fie mai transparentă și să conecteze executanții de calitate cu clienți de calitate.

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO DIY 2024 – Smart Green Home: 

  • Stanley Black & Decker Romania și Yalco – parteneri HOME
  • Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency), care va avea un pavilion cu 12 companii din Polonia și Green Project – parteneri SMART
  • DAXI – partener GREEN
  • Golden Fish – cu brandul Micul FermierEinhell, Grupa Topex – cu brandurile Graphite, Fixero și Neo, Procema Perlit, Servicii Publice, IDRO-BRIC, Honest General Trading – cu brandurile Evotools și Evosanitary, Keter, Meesenburg, Silva Group, Kreativ și Kordo (Franța) – expozanți

Update Advertising – Produktiva – partener GREEN

www.updateadv.ro

Update Advertising, cu o tradiție de 21 de ani în promovarea haptică a brandurilor, isi extinde acum portofoliul prin crearea brandului Produktiva, o unitate protejată ce aduce o dimensiune adițională de valoare și responsabilitate socială. 

Produktiva subliniază angajamentul nostru comun pentru dezvoltare, inovație și sustenabilitate, oferind clienților nu doar Echipamente de Siguranță și Protecție Personalizate de înaltă calitate, dar și oportunitatea de a contribui activ la integrarea socială și profesională a persoanelor cu dizabilități.

Prin integrarea serviciilor oferite de Produktiva, Update Advertising le permite clienților săi deduceri fiscale semnificative, încurajând achizițiile responsabile și  acordă sprijin economiei sociale. Colectia noastră de produse de siguranță și protecție, personalizate în atelierul propriu, reflectă cele mai recente tendințe în materie de confort, funcționalitate și design, promovând angajații ca ambasadori principali ai brandului.

Punem la dispoziție o colecție completă și mereu actualizată de Produse de Siguranță și Protecție omologate, cu aplicabilitate sectoarelor industriale, profesionale și tactice:

  • Îmbrăcăminte de lucru
  • Pantalon
  • Încălțăminte
  • Securitate (mânuși, căști, ochelari, antifoane, măști)
  • Vizibilitate crescută
  • Prim ajutor
  • Servicii de personalizare a produselorîn propriul atelier

Toate acestea adaugă o nouă dimensiune serviciilor noastre prin prioritizarea sustenabilității, reciclării și incorporării tehnologiilor smart, în linie cu direcțiile actuale și viitoare ale industriei. Update Advertising și Produktiva împărtășesc o viziune comună: protejarea oamenilor și a planetei, oferind valoare adăugată prin responsabilitate, inovație și soluții personalizate pentru nevoile de siguranță și protecție la locul de muncă.

Let’s Protect your #PEOPLE and get to know each other: office@updateadv.ro | +4021 336 03 32 | București, Str. Doina nr. 9

Expozanți EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

DEDRA Exim Tools

www.dedra.pl

DEDRA Exim Tools, parte din compania Dedra-Exim Sp. z o.o. din Polonia, este o companie de scule electrice care operează în industrie din 1991.

„Catalogul nostru cuprinde o gamă largă de scule electrice, dispozitive reîncărcabile, accesorii pentru scule electrice, scule de grădină, echipamente de sudură unelte de grădină, echipamente de sudură, unelte de mână și articole de siguranță.

Ne vindem produsele în Polonia și în alte 14 țări europene. De mai multe decenii ne ocupăm în mod constant de calitatea înaltă a produselor și serviciilor noastre, iar nevoile clienților noștri sunt principala noastră preocupare pentru produsele și serviciile pe care le oferim, iar nevoile clienților noștri sunt prioritare pentru noi. Sloganul „Strong Durable Reliable” caracterizează invariabil marca Dedra.”

METALY

www.metaly.eu

METALY este un grup de producători italieni de feronerie și produse de bricolaj pentru diverse sectoare. Grupul reunește sub un singur brand diferite companii italiene specializate în propriile sectoare pentru a oferi pieței internaționale o gamă largă de produse de calitate, la un preț rentabil.

METALY produce peste 5.000 de Produse, toate realizate în Italia. Produsele rodusele sunt depozitate în mod strategic, astfel încât să fie garantate continuitatea în ceea ce privește stocul de marfă dar și livrările rapide.

Catalogul METALY include următoarele categorii de produse:

  • hardware HARDWAR
  • accesorii pentru geamuri și uși
  • elemente de fixare
  • lanțuri
  • accesorii pentru mobilier
  • brakeți și suporturi
  • plăci, suporturi și elemente de îmbinare pentru lemn / linia Gazebo
  • lacăte
  • elemente de închidere
  • elemente hardware decorative
  • accesorii perdele
  • accesorii pentru camping (exterior)
  • unelte de mână

HOPA

www.hopa.cz

Compania din Cehia HOPA CZ, Ltd. a fost fondată în 1997 și de mai mulți ani este unul dintre cei mai importanți producători și vânzători de profile PVC pentru industria construcțiilor pe piețele din Cehia și Slovacia.

Compania HOPA este un important furnizor pentru mai multe rețele de bricolaj (Bauhaus, OBI, Hornbach etc.) precum și un important furnizor pentru piața tradițională de profil (companii de construcții, de amenajări interioare, meșteri, distribuitori de materiale de construcții etc.).

Din 1997, compania lucrează cu profile PVC, produse de companie prin procesul de turnare prin injecție. Principalele produse includ panouri de perete din PVC, uși pliante, glafuri, garduri din plastic, profile de bucătărie, straturi de izolare etc.

În anul 2008, compania a înființat divizia de instalații sanitare, specializată în vânzările cu ridicata a echipamentelor și produselor pentru baie.

Biohort

www.biohort.at

Biohort Gmb este un jucator important în piața de case de grădină, cutii depozitare outdoor, jardiniere și multe altele. Biohort este o companie austriacă cu tradiție și renume în țări precum Germania, Austria, Ungaria, Cehia etc.

Gama de produse include: magazii de depozitare, de dimensiuni variate, cu sau fără pergole laterale, dulapuri și cutii de depozitare outdoor, jardiniere, cutii de depozitare biciclete sau pubele. Gama largă de accesorii și modul ingenios de funcționare le transformă în niște adevărate ajutoare pentru grădină, curte sau balcon.

Toate produsele au o garanție de 20 de ani, nu necesită mentenanță, sunt etanșe la apă de ploaie și sunt stabile la intemperii.

Materiale de cea mai înaltă calitate, tehnologie de ultimă oră și un design desăvârșit, toate se regăsesc în fiecare dintre modelele realizate în Austria.

Primii parteneri TECH din cadrul EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Ediția din acest an a EXPO DIY 2024 – Smart Green Home include și TECH ZONE, o zonă dedicată special Partenerilor Tech – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Primii doi parteneri TECH sunt Gun Media și Kooperativa 2.0 (ClaudCart).

Gun Media

www.gun.ro

Gun Media este o agenție de marketing online formată în 2013, care oferă soluții integrate de promovare online: SEO, Pay Per Click (Google Search, Display, YouTube, Facebook & Instagram Ads, Pinterest Ads,  LinkedIn Ads, Tik Tok Ads) și Content Marketing. Agenția este specializată în ecommerce.

De-a lungul timpului, agenția a implementat peste 500 de campanii online și doar în ultimul an a gestionat bugete de peste 5 milioane de EUR în cele mai dinamice verticale din țară, de la fashion, la auto, beauty, obiecte sanitare, IT, home & deco, etc.

Echipa Gun Media are specialiști cu peste 13 ani de experiență, formați profesional în agenții de marketing online internaționale care lucrează în acest moment pentru peste 100 de clienți.

Agenția este Google Premier Partner (în top 3% Parteneri Google din România în 2022) și partener Meta (Facebook) din 2020.

în portofoliul GUN Media se numără acum, printre altele, Cupio.roNeaKaisa.roTheHome.roPrestigeHome.roVLAdiLA.ro și Case-Smart.ro, branduri de top în sectoarele de cosmetice profesionale, home&deco, sanitare sau de iluminat inteligent.

Kooperativa 2.0 – CloudCart

www.kooperativa.ro/cloudcart

Kooperativa 2.0 este partener oficial CloudCart în România.

Ai astfel șansa să îți construiești magazinul online cu specialiști acreditați CloudCart. Dar lucrurile nu se opresc aici. Împreună cu Kooperativa 2.0 beneficiați nu doar de un magazin online la cheie, ci și de un ecosistem la care contribuie toată echipa noastră cu experiență bogată în servicii de marketing (PPC, SEO, Social Media, Branding, PR etc), care să vă ajute să vă creșteți afacerea.

Platforma CloudCart oferă din start instrumente incorporate pentru a optimiza performanța campaniilor de marketing, segmentare și vânzare prin e-mail, SMS, notificări push, pop-uri și multe altele. Comercianții pot aplica reduceri cu cronometru sau vouchere, dispun de integrări automatizate pentru marketing pe platformele Facebook și Google, CloudCart Analytics, SEO, automatizări pentru comenzile finalizate, oferte Upsell si Cross-sell sau oferte tip pachet.

De asemenea, aceștia se pot conecta atât la marketplace-urile locale, precum eMag și OLX, cât și la cele internaționale, dar și la site-uri de comparații, așa cum este Compari.ro. CloudCart include și sincronizări cu diferite ERP-uri și sisteme de facturare, beneficiind de integrare automată cu SmartBill, cel mai folosit soft de facturare și gestiune pe piața locală.

Pentru procesarea comenzilor, comercianții beneficiază de modalități moderne de plată și livrare. Acestea includ utilizarea AWB-urilor automate, precum și opțiuni suplimentare pentru ridicarea comenzilor și plata la fața locului.

CloudCart oferă, de asemenea, integrări automate cu Fan Courier, Cargus, Sameday, DPD, DHL pentru livrări pe teritoriul României și cu NETOPIA MobilPay, EuPlatesc.ro, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și servicii precum PayPal și Stripe pentru procesarea plăților prin card.

Contactoffice@kooperativa.ro / +40 31 005 9999

Managis Bio – Snack Partner

www.managisbio.ro

Compania clujeană Managis, importatorul și distribuitorul național de produse alimentare și cosmetice ecologice, este unul dintre cei mai importanți jucatori din piața produselor bio/ ecologice din România cu o largă ofertă de produse bio, alimente pentru adulţi şi copii, alimente dietetice bio fără aditivi şi produse bio fără gluten.

Portofoliul de produse Managis include brandurile: MogliNaturata – certificate DEMETER – Germania; Turtle, Generous, Kasana, Blooom, Nuts & Berries – Belgia; Natures Finest, Nutrisslim – Slovenia.

Conceptul Managis Bio are un mesaj simplu, dar eficient prin intermediul căruia compania își propune să aducă produsele ecologice mai aproape de consumatorii care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos, cu viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă, aducând doar produse de calitate, certificate ecologic și mai ales gustoase.

Produsele Managis sunt disponibile:

–      pe canalele online:  eMAG, Sezamo si Grupul Tei
–      pe canalele fizice, în reţelele de magazine: Mega Image, dm drogerie markt, în reţelele de magazine specializate ale grupului Tei – Bebetei, Farmaciile Tei, HyperFarmaciile Dr Max, Republica Bio, Farmaciile Remedium Farm Cluj, Elmafarm Cluj, Naturland, reteaua de magazine Diana Market, Lifestyle Yuga.

Produsele companiei Managis sunt disponibile, de asemenea, în propriul magazin online www.managisbio.ro, pentru consumatori și în platforma B2B www.distributie.managisbio.ro, pentru clienții tip companii.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

  • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
  • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
  • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
  • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
  • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
  • ai posibilitate să programezi întâlniri de business în cele două zile de expoziție, prin intermediul platformei B2B Meetings: www.b2bmeetings.bricoretail.ro (partenerii au întâlniri de busiess incluse)
  • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
  • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY, grădinărit și produse pentru casă

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Devino Partener EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Poți fi unul dintre partenerii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cu beneficii precum:

  • un stand expozițional – diferit din punct de vedere suprafață, în funcție de pachetul de partener
  • expunere in publicația BricoRetail.ro și în publicațiile grupului Retail FMCG Media din care mai fac parte retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro
  • expunere în publicațiile partenerilor media, înainte și după eveniment
  • expunere în Social Media înainte și în timpul evenimentului
  • expunere pe platforma dedicată evenimentului: www.expo-diy.com
  • expunere pe parcursul evenimentului în materialele video care rulează în interiorul expoziției
  • întâlniri programate prin platforma B2B Meetings incluse
  • articole dedicate în publicația BricoRetail.ro
  • campanii de promovare în publicația BricoRetail.ro (articole, inserții în newsletter, poziționări pe prima pagină a publicației etc)
  • newslettere dedicate BricoRetail.ro
  • afișare bannere în publicația BricoRetail.ro

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, SMART Partner și HOME Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home ramâne un eveniment B2B închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau a partenerilor si expozantilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

  • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
  • directori de achiziții din companii de import și distribuție
  • proprietari de business
  • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
  • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cifrele ediției EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:

  • suprafața expozițională de 3.000 de mp (dintre care 800 de mp outdoor și 2.200 indoor), o suprafață triplă față de ediția anterioară
  • 96 de standuri
  • 30% dintre expozanți au fost din alte țări din Europa: Polonia, Italia, Germania, Franța, Grecia și Serbia
  • peste 250 de participanți din partea partea partenerilor și expozanților
  • 65 de companii – parteneri și expozanți
  • 380 de vizitatori în cele 2 zile de expoziție: buyeri și category manageri din retail & eCommerce, directori de achiziție din companii de distribuție, manageri și owneri din companii de construcții, arhitecți și designeri
  • total – cca. 650 de participanți în ediția din acest an
  • cca. 100 de întălniri de business prestabilite între buyeri și parteneri/ expozanți
  • Articol cu concluzii post eveniment

B2B Meetings

Două elemente importante diferențiază EXPO DIY – Smart Green Home de celelalte evenimente expoziționale din România: caracterul B2B – un eveniment de business inchis la care participă doar profesioniștii din domeniu și B2B Meetings, platforma de tehnologie atașată evenimentului, care are rolul de a programa întâlniri de business între vizitatori și expozanți, în cele două zile ale expoziției.

Înregistrează-te ca furnizor sau buyer pe B2B Meetings

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Garden, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *