A 8-a ediție a evenimentului internațional Global DIY Summit a fost amânată din nou

A 8-a ediție a evenimentului internațional Global DIY Summit, cel mai mare eveniment din lume dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, ce urma să aibă loc în perioada 9 – 11 iunie 2021, la Copenhaga – Danemarca, a fost amânată, din nou, pentru o dată care urmează a fi comunicată. Prima amânare s-a produs în 2020, când evenimentul trebuia să aibă loc la Amsterdam, în perioada 10 – 12 iunie 2020. Publicația BricoRetail este singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Global DIY Summit

După ce au monitorizat îndeaproape situația globală legată de pandemia Covid-19 și au evaluat cele mai bune circumstanțe posibile în care se poate organiza evenimentul Global DIY Summit, organizatorii au luat decizia de a amâna, din nou, cea de-a 8-a ediție a celui mai mare eveniment din lume dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Decizia vine pe fondul răspândirii continue a Covid-19 în întreaga lume, a numărului mare de infecții care persistă, precum și a întârzierilor în distribuția vaccinurilor. Toate contractele de sponsorizare și biletele pentru conferințe deja achiziționate pentru cel de-al 8-lea Summit Global DIY 2021 vor fi automat valabile pentru evenimentul reprogramat.

Declarația oficială a organizatorilor: Official_Statement_EDRA_HIMA_GHIN

Global DIY-Network

Ca o alternativă pentru evenimentele fizice, care nu pot avea loc încă, în luna octombrie 2020, Global DIY Summit a lansat Global DIY-Network, varianta online a Summit-ului, o platformă globală dedicată celor mai importanți retaileri și producători din industrie. BricoRetail.ro este partener media unic pentru România și al evenimentului online Global DIY-Network.

Global DIY-Network este o tehnologie unică, care permite tuturor abonaților să facă schimb de opinii cu privire la evoluțiile actuale și viitoare cu cei mai relevanți oameni din sectorul DIY, Home Improvement & Gardening: manageri de top din retail, producători, jucători online, consultanți, jurnaliști, profesori și alții.

Abonamentul pe un an, cu full acces în platforma online Global DIY-Summit, este de 495 € + TVA.

Înregistrare platforma Global DIY-Network

Global DIY Summit

Global DIY Summit este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și HIMA (Home Improvement Manufacturers Association) – fosta fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » A 8-a ediție a evenimentului internațional Global DIY Summit a fost amânată din nou

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.