A 8-a ediție a evenimentului internațional Global DIY Summit va avea loc la Copenhaga, în perioada 9 – 11 iunie 2021

După ce au monitorizat îndeaproape situația globală legată de pandemia Covid-19 și au evaluat cele mai bune circumstanțe posibile în care se poate organiza evenimentul Global DIY Summit, organizatorii au luat decizia de a amâna cu un an cea de-a 8-a ediție a celui mai mare eveniment din lume dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Evenimentul trebuia să aibă loc, în acest an, în perioada 10 – 12 iunie 2020, la Amsterdam, Olanda. Astfel, cea de-a 8-a ediție a evenimentului internațional Global DIY Summit va avea loc la Copenhaga, în perioada 9 – 11 iunie 2021. Publicația BricoRetail.ro va fi pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Global DIY Summit 2021Global DIY Summit este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și HIMA (Home Improvement Manufacturers Association) – fosta fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Evenimentul din 2021 va avea loc la Bella Center din Copenhaga, Danemarca. Schimbarea locului de desfășurare a Global DIY Summit, de la RAI Amsterdam la Bella Center Copenhaga, s-a produs și în contextul în care la Compenhaga există disponibilitate pentru perioada de desfășurare a evenimentului (9 – 11 iunie 2021) și, cel mai important, pentru a avea spațiul necesar, în cazul în care trebuie să vă oferim un eveniment conform cu toate măsurile de distanțare socială.

Declarația oficială a organizatorilor

Global DIY Summit

La Global DIY Summit participă în fiecare an peste 1.100 de manageri de top, din peste 50 de țări din întreaga lume și este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *