EXPO DIY 2024 – Smart Green Home adaugă noi parteneri și expozanți. Ultimele standuri disponibile

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, târgul profesional dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, organizat de publicația BricoRetail.ro, adaugă noi parteneri și expozanți ediției din acest an. Cea de-a III-a ediție a evenimentului expozițional va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. Noi parteneri TECH.

Rezervă unul dintre ultimele standuri, aici: www.expo-diy.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener!

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

EXPO DIY 2024

Astfel, Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency), care va avea un pavilion cu 10 companii (producători) din Polonia, devine partener HOME, ZEBRO Alternativo cu brandul ALEDIO devin parteneri GREEN, iar Lavorwash (Italia), Krongrass Equipment, DAS STRATEGIC PROJECT și FSS Distribuție Romania se alătură celorlalți expozanți pentru edția din acest an.

De asemenea, Imsol și CPI Security devin parteneri TECH – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO DIY 2024 – Smart Green Home: 

 • Stanley Black & Decker Romania – partener HOME
 • Yalco – partener HOME
 • Green Project – partener SMART
 • Riviera Works, cu brandurile TOTAL și Wolfson  partener SMART
 • DAXI – partener GREEN
 • Update Advertising, cu brandul Produktiva (Echipamente de Siguranță și Protecție Personalizate) – partener GREEN
 • Golden Fish – cu brandul Micul FermierEinhell, Grupa Topex – cu brandurile Graphite, Fixero și Neo, Procema Perlit, Servicii Publice, IDRO-BRIC, Honest General Trading – cu brandurile Evotools și Evosanitary, Keter, Meesenburg, Silva Group, Kreativ, Kordo (Franța), DEDRA Exim Tools, METALY (Italia), HOPA CZ (Cehia), Biohort GmbH (Austria), Rawlplug, Aviputna (cu brandul Avisol) și Serrature Meroni – expozanți

Pe de altă parte, companiile Gun Media și Kooperativa 2.0 (ClaudCart) au fost primii parteneri TECH – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency) – partener HOME

www.paih.gov.pl

Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (PAIH) va avea în cadrul târgului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home un pavilion cu 10 – 12 expozanți din Polonia, pe care îi vom anunța într-o etapă viitoare de comunicare menționând nume, website, profil și descriere.

Misiunea agenției guvernamentale PAIH este:

 • promovarea Poloniei și a economiei poloneze prin creșterea gradului de awareness a mărcilor poloneze pe piețele internaționale
 • promovarea produselor și a serviciilor poloneze, precum și a tehnologiei informaționale inovatoare.
 • sprijinirea antreprenorilor polonezi în expansiunea pe piețele din străinătate și în găsirea de parteneri de afaceri prin birourile sale comerciale din întreaga lume.

Biroul Comercial PAIH din București oferă suport pentru contactele de afaceri dintre producătorii polonezi și companiile românești interesate să găsească surse de încredere pentru diverse tipuri de produse si servicii.

ZEBRO – partener GREEN

www.www.zebro.ro

ZEBRO este o companie care prin intermediul inițiativelor derulate și a platformelor din portofoliul sãu își propune respectarea și promovarea noilor standarde din domeniul construcțiilor din România.

ZEBRO furnizează soluții inovatoare pentru clădiri cu consum de energie aproape de zero (nZEB). Cu ajutorul platformelor și a inițiativelor sale, ZEBRO aduce sustenabilitatea în prim-planul industriei de construcții:

Clusterul pRO nZEB: o asociație non profit, înființată la începutul anului 2016, cu scopul de a promova conceptul de clădire cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) în România, în vederea reducerii până la eliminare a emisiilor de gaze cu efect de seră generate de utilizarea clădirilor, urmărindu-se dezvoltarea cercetării orientate către piață în domeniul clădirilor eficiente energetic din România

The nZEB Roadshow: cel mai mare eveniment anual care promovează eficiența energetică și sustenabilitatea în clădiri. În perioada 17 – 19 mai, ZEBRO organizează Săptămâna nZEB Constanța. Săptămâna nZEB reprezintă un concept dezvoltat în cadrul proiectului european ”The nZEB Roadshow”, în vederea promovării pe plan local și regional a bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru stimularea cererii de personal calificat, într-un mod inedit.

În Romania Caravana nZEB a pornit de la București în luna iulie 2021, urmând 5 evenimente cu impact crescător la Brașov, Iași și Cluj-Napoca în 2022, respectiv la Timișoara și București în 2023. Ultima Ediție a Săptămânii nZEB București 2023 a fost organizată de Clusterul Pro-nZEB împreună cu ZEBRO, iar la ediția din acest an de la Constanța continuă cu acest parteneriat

www.renovata.ro: Platforma pentru servicii de montaj cu peste 10 ani de experientã în termoizolare si instrumente pentru a transforma clâdirile n eficiente energetic. Echipele de specialisti sunt disponibile pe renovata.ro.

www.nZEBshop.ro: O platformã unicã în România cu materiale și tehnologii pentru proiecte nZEB și case pasive. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru construcții cu impact redus asupra mediului, inclusiv consultanță personalizată.

ALTERNATIVO – cu brandul ALEDIO – Partener GREEN

www.alternativo.ro/collections/corpuri-de-iluminat-solare

ALEDIO, o marcă ALTERNATIVO.ro – expertul în iluminat și echipamente electrice de încredere!

ALEDIO este un brand ce își propune să aducă soluții de iluminat și generatoare de curent pe baza energiei solare. Produse de calitate superioară ce aduc la un loc ultimele trenduri în design utilitarian și tehnologie modernă pentru a putea oferi produse accesibile sub umbrela unui brand românesc conectat la tot ce înseamnă tehnologia viitorului.

Gama variată de produse Aledio disponibile online satisface toate nevoile legate de iluminare și instalații electrice,o selecție de produse indispensabile, de excepție, precum cheie, clește, clește de tăiat sau de sertizat pini, care să îți fie parteneri esențiale pentru toate proiectele.

Iluminatul stradal primește o nouă dimensiune cu corpul de iluminat stradal cu LED ALEDIO, acesta oferind soluții tehnologice de vârf pentru iluminarea urbană. Pentru o opțiune ecologică și economică, optează pentru un felinar solar reîncărcabil ALEDIO, integrând tehnologia solară în designul inovator.

Descoperă versatilitatea cu lanterna LED solară multifuncțională, perfectă pentru a te însoți în aventurile de zi cu zi. Trusa de scule pentru instalații solare ALEDIO și sculele pentru instalații electrice sunt aliații tăi de încredere în proiectele de instalare, asigurându-ți un rezultat impecabil și sigur.

Adoptă energia verde și eficiența cu corpuri de iluminat solare, o alegere inteligentă pentru un mediu mai sănătos și economii de energie semnificative.

ALEDIO România – produse pentru toate proiectele tale

Cu produsele ALEDIO, aducem iluminatul și electricitatea într-o nouă eră, combinând inovația cu performanța. Experimentează calitatea și fiabilitatea cu fiecare achiziție.

ALEDIO România oferă o gamă variată de produse pentru toate proiectele tale. De la soluții inovatoare pentru construcții și amenajări interioare la echipamente de înaltă performanță pentru proiecte industriale, ALEDIO România este partenerul tău de încredere. Calitatea superioară, designul funcțional și adaptabilitatea fac din produsele noastre alegerea perfectă pentru fiecare etapă a proiectelor tale.

Expozanți:

Lavorwash 

www.lavor.com/en/

Lavorwash se numără printre companiile lider în industria de curățenie la nivel mondial din 1975 și oferă o gamă largă și completă de mașini de curățat potrivite pentru orice fel de aplicații, atât în interior cât și în exterior: mașini de spălat cu presiune, aspiratoare umede și uscate, curățătoare de covoare, mașini de curățat pardoseli, măturători de podea și generatoare de abur.

De-a lungul anilor, compania italiană Lavorwash a crescut pentru a deveni un producător specializat de sisteme de curățare profesionale și casnice, achiziționând diverse mărci de top și diversificându-și propria gamă pentru a oferi produse inovatoare de excelență.

Krongrass Equipment

www.roboti-gazon.com; www.spider-cositoare.com; www.grasshoppermower.ro

Krongrass Equipment este un furnizor de utilaje profesionale pentru lucrări de landscaping, mentenanță a spațiilor verzi, roboți de gazon, cositori de pantă cu radiocomandă, echipamente speciale de tuns iarba in parcurile fotovoltaice.

Cositorile cu radiocomandă SPIDER sunt echipamente unice și versatile, ce se pot folosi atât pentru curățarea vegetației abundente și tufișuri pe suprafețe plane, dar și în cazul pantelor extreme, cât și pentru întreținerea și tunderea gazonului.

Cositorile SPIDER EFI ating o productivitate de până la 8.500 m²/h. Cu alte cuvinte, într-o oră de lucru, o cositoare poate tunde o suprafață de până la 2 terenuri de fotbal și sunt singurele cositori de pe piață care sunt certificate pentru cosirea pantelor de până la 60°.

Mașinile de tuns iarba Grasshopper sunt cunoscute pentru calitatea excepțională a tunderii și fiabilitatea lor, fiind singurul producător care oferă o gamă completă de mașini ZERO-TURN cu platformă frontală, motor diesel sau benzină, care nu numai că tund și colectează iarba, dar oferă și o gamă diversificată de unelte pentru lucrări specifice de întreținere a terenurilor.

Roboții de tuns gazonul WIPER sunt foarte versatili, pot fi alegerea ideală atât pentru curțile mici și mijlocii, cât și pentru terenurile de sport, golf, parcuri și grădini. Noua gamă de roboți WIPER vine cu tehnologia RTK integrată, ceea ce îi face să nu aibă nevoie de fir perimetral, întrucât sistemul garantează poziționarea precisă și conformitatea limitelor, eliminând necesitatea oricăror altor cabluri.

Tractorașele de gazon SNAPPER au fost inovate constant pentru a putea răspunde celor mai noi cerințe ale pieții, iar in gamă există atât tractorașe Zero-Turn, cât și tractorașe cu sau fără colectare.

Echipamentele profesionale REDEXIM pentru îngrijiera gazonului oferă soluții complete prin mașini de supraînsămânțare, mașini de finisare, echipamente de renovare și o gamă completă de utilaje de întreținere a gazonului sintetic.

Utilajele profesionale MECHBADGER pentru construcții și amenajări vin în variantele clasice, cu motor diesel sau pe benzină, însă la toate modelele există și opțiunea full-electric, ceea ce le califică pentru achiziția prin Fondurile Europene, fiind niște utilaje prietenoase cu mediul si sustenabile.

DAS STRATEGIC PROJECT

www.das-pm.com/ro/

DAS STRATEGIC PROJECT este o companie 100% românească, cu peste 10 ani de experiență in domeniul construciilor civile, industriale si retail, oferind servicii de consultanță în construcții, management de proiect și proiectare de specialitate.

Avem o echipă de specialiști care abordează cu maxim de profesionalism și acordă atenție la detalii tuturor proiectelor noastre, indiferent de complexitatea acestora. Toate acestea ne-au ajutat să construim o relație de încredere și de durata cu toți clienții și partenerii noștri.

FSS Distributie Romania

www.rofss.ro

FSS Distributie Romania este importator si distribuitor pentru stingătoarele pe bază de aerosoli – FSS. Acestea sunt produse în Italia si au început să fie lansate pe piață în jurul anilor 2000. Au devenit tot mai populare datorită avantajelor lor, cum ar fi dimensiunea compactă, ușurința de utilizare și absența substanțelor chimice toxice.

De-a lungul anilor, această tehnologie s-a diversificat și s-a extins în diferite domenii, inclusiv protecția împotriva incendiilor în locuințe, birouri, vehicule și echipamente industriale. De asemenea, au fost dezvoltate stingătoare cu aerosoli pentru utilizarea în situații specifice, cum ar fi stingătoarele pentru grătare sau stingătoarele pentru mașini de curse.

Astăzi, stingătoarele pe bază de aerosoli sunt apreciate pentru ușurința lor de utilizare, eficacitatea în stingerea incendiilor mici și portabilitatea, termenul mare de valabilitate si faptul că nu necesită revizii periodice. Ele sunt o opțiune tot mai populară pentru persoanele preocupate de siguranța împotriva incendiilor în diverse medii.

Sistemele de stingere sunt eficiente pentru majoritatea claselor de foc: Clasa A – incendii din materiale solide, Clasa B – incendii de lichide, Clasa E – Incendii de gaze, Clasa E – Incendii din echipamente electrice și cabluri electrice si Clasa F – Incendii din uleiuri de gătit și grăsimi.

Parteneri TECH

Imsol

www.imsol.ro

imsol este partenerul tău de încredere, integrând tehnologia și inovația în afacerea ta prin inspirația și dedicația unei echipe de profesioniști.

Analizând atent nevoile partenerilor săi, imsol reușește întotdeauna să vină cu soluții tehnice îndrăznețe și eficiente, bazându-se pe o rețea globală de furnizori și o viziune de business de anvergură.

În toate domeniile în care activează, de la securitate și loss prevention la excelență operațională sau digital experienceimsol aduce o abordare nouă, inovativă și transparentă în toate etapele unui proiect prin alegerea tehnologiei ideale nevoilor clientului, implementare, integrare personalizată si suport activ 24/7.

imsol urmărește sustenabilitatea și eficiența pentru crearea unor parteneriate de afaceri solide, în care satisfacția și succesul clienților sunt mereu pe primul loc.

Citește mai multe detalii despre Soluțiile tehnologice pentru retail de la IMSOL.

CPI Security

www.cpisecurity.ro

CPI Security, furnizorul de soluții de securitate electronică, acoperă un spectru larg de servicii, începând cu simpla detecție de efracție și continuând cu sistemele de control acces (fizic și logic), apoi sisteme de pontaj și ticketing și nu în ultimul rând detecție perimetrală.

În cadrul târgului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, printre altele, vom pune în aplicare și câteva demonstrații de televiziune cu circuit închis. Avem în structura companiei și servicii de însoțire persoane, pază evenimente, însoțire și transport fine art, și nu în ultimul rând, servicii de recepție.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

 • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
 • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
 • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
 • ai posibilitate să programezi întâlniri de business în cele două zile de expoziție, prin intermediul platformei B2B Meetings: www.b2bmeetings.bricoretail.ro (partenerii au întâlniri de busiess incluse)
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY, grădinărit și produse pentru casă

Rezervă unul dintre ultimele standuri, aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Devino Partener EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Poți fi unul dintre partenerii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cu beneficii precum:

 • un stand expozițional – diferit din punct de vedere suprafață, în funcție de pachetul de partener
 • expunere in publicația BricoRetail.ro și în publicațiile grupului Retail FMCG Media din care mai fac parte retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro
 • expunere în publicațiile partenerilor media, înainte și după eveniment
 • expunere în Social Media înainte și în timpul evenimentului
 • expunere pe platforma dedicată evenimentului: www.expo-diy.com
 • expunere pe parcursul evenimentului în materialele video care rulează în interiorul expoziției
 • întâlniri programate prin platforma B2B Meetings incluse
 • articole dedicate în publicația BricoRetail.ro
 • campanii de promovare în publicația BricoRetail.ro (articole, inserții în newsletter, poziționări pe prima pagină a publicației etc)
 • newslettere dedicate BricoRetail.ro
 • afișare bannere în publicația BricoRetail.ro

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, SMART Partner și HOME Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home ramâne un eveniment B2B închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau a partenerilor si expozantilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție
 • proprietari de business
 • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
 • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cifrele ediției EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:

 • suprafața expozițională de 3.000 de mp (dintre care 800 de mp outdoor și 2.200 indoor), o suprafață triplă față de ediția anterioară
 • 96 de standuri
 • 30% dintre expozanți au fost din alte țări din Europa: Polonia, Italia, Germania, Franța, Grecia și Serbia
 • peste 250 de participanți din partea partea partenerilor și expozanților
 • 65 de companii – parteneri și expozanți
 • 380 de vizitatori în cele 2 zile de expoziție: buyeri și category manageri din retail & eCommerce, directori de achiziție din companii de distribuție, manageri și owneri din companii de construcții, arhitecți și designeri
 • total – cca. 650 de participanți în ediția din acest an
 • cca. 100 de întălniri de business prestabilite între buyeri și parteneri/ expozanți
 • Articol cu concluzii post eveniment

B2B Meetings la EXPO DIY 2024

Două elemente importante diferențiază EXPO DIY – Smart Green Home de celelalte evenimente expoziționale din România: caracterul B2B – un eveniment de business inchis la care participă doar profesioniștii din domeniu și B2B Meetings, platforma de tehnologie atașată evenimentului, care are rolul de a programa întâlniri de business între vizitatori și expozanți, în cele două zile ale expoziției.

Înregistrează-te ca furnizor sau buyer pe B2B Meetings

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Garden, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *