EXPO DIY 2024 – Smart Green Home (26 – 27 iunie) prezintă noi parteneri și expozanți ai celei de-a 3-a ediții

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune, dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, organizat de publicația BricoRetail.ro, prezintă noi parteneri și expozanți ai celei de-a 3-a ediții, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. 

Desfăsurat pe o suprafață totală de 4.000 de mp și 140 de standuri, EXPO DIY 2024 – Smart Green Home va include și EXPO PET 2024 – Food & Accessories – prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale de companie din România, organizată de publicația retail-FMCG.ro.

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener!

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

 

Astfel, Honest General Trading – cu brandurile Evotools și Evosanitary, Keter, Meesenburg, Silva Group, Kreativ și Kordo (Franța) se alătură ca expozanți ai târgului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home.

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO DIY 2024 – Smart Green Home: 

 • Stanley Black & Decker Romania și Yalco – parteneri HOME
 • Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency), care va avea un pavilion cu 12 companii din Polonia și Green Project – parteneri SMART
 • DAXIpartener GREEN
 • Golden Fish – cu brandul Micul FermierEinhell, Grupa Topex – cu brandurile Graphite, Fixero și Neo, Procema Perlit, Servicii Publice și IDRO-BRIC expozanți

Expozați

Honest General Trading – expozant

www.honest.ro

De peste 29 ani, Honest General Trading este importator și distribuitor de articole pentru bricolaj, din domenii precum: grădină, unelte de mâna și unelte electrice pentru construcții și grădinărit, instalații și obiecte sanitare, feronerie, echipamente de protecție, cu brandurile proprii: Evotools, Evotools Plus și Evosanitary.

Compania are o distribuție formată din 8 centre logistice ce deservesc aproximativ 5.000 de clienți tradiționali, hypermarket-uri și rețele de bricolaj.

De 29 de ani, misiunea noastră este să oferim clientilor un produs de calitate la prețuri competitive, concentrându-ne, în același timp, pe îmbunătățirea continuă a sortimentului nostru de produse existente și pe dezvoltarea unora noi, care urmează tendințele pieței cu un scop fundamental: satisfacerea nevoilor clienților noștri cu ajutorul produselor din brandurile proprii Evotools, Evotools Plus si Evosanitary.

Prin îmbunătățirea constantă a gamei, Evotools acoperă nevoile utilizatorilor atunci când au un proiect de realizat, in regim hobby.

Menținând un raport preț-performanță favorabil, uneltele Evotools oferă performanță, calitate și fiabilitate pentru fiecare utilizator, cu următoarele caracteristici: design ergonomic, preturi competitive, calitate, durabilitate si fiabilitate.

Evosanitary asigură confortul locuintei prin gama de produse sanitare, robineți, racorduri flexibile, baterii, fiting din alamă, pompe și hidrofoare, panouri solare și gama completă de PP-R. Produsele sunt certificate CE, au agremente tehnice și sunt atent verificate de către specialiștii noștri.

Cei patru piloni pe care se bazează compania noastră sunt: cercetare continuă, standard strict de control al calității, garanția produsului și service.

Keter

www.curver.com    www.keter.com   www.keter-lifestyle.com

Keter este un lider global în crearea de solutii de depozitare și mobilier de gradină, oferind o gamă largă de mobilier de exterior, produse de depozitare și organizare pentru casă.

Cu o istorie de peste 75 de ani și distribuție în peste 100 de țări, Keter caută în mod constant modalități de a rezolva nevoile de astăzi, proiectând pentru mâine.

La Keter, suntem motivați să inventăm. Încă de la înființarea companiei, în urmă cu peste 75 de ani, inovarea produselor a fost în centrul succesului nostru – creând soluții de lifestyle pentru casă și spațiile exterioare ale acesteia în moduri pe care numai noi putem să le creăm.

Proiectăm cu cele mai inovatoare tehnologii și construim cu materiale sustenabile pentru a crea o gamă extinsă de produse care îmbunătățesc spațiile și experiențele oamenilor.

Meesenburg

www.meesenburg.ro

Compania Meesenburg este o afacere de familie fondată în Flensburg – Germania în anul 1758. Astăzi, Meesenburg are peste 50 de reprezentanțe în toată lumea și exportă produsele și serviciile în 29 de țări.

În 2016, în urma unei achiziții, apare filiala Meesenburg România cu sediul la Târgu Mureș. În prezent, în România, compania 4 puncte de lucru – în jud. Mureș, în jud. Timiș, în jud. Bacău și în București.

Expertiza noastră vastă pe piața de comerț a produselor de construcție o punem astăzi la dispoziție meșterilor și meseriașilor din România. 

Mărcile noastre proprii sunt blaugelb® – o marcă germană cu fiabilitatea dovedită în timp acoperind segmentul produselor pentru asamblarea și montarea de ferestre și uși și STROXX® – o marcă de unelte create pentru profesioniști și includ cele mai solicitate și cele mai moderne produse din segmentul lor, mai accesibile, dar nu mai puțin calitative. 

KREATIV

www.kreativ.com.ro

Înființată în 2002, compania Kreativ are sediul și depozitul central în Satu Mare și se ocupă cu distribuția uneltelor profesionale și a materialelor de instalații.

Compania deține 4 divizii principale astfel clienții noștri pot naviga mai ușor prin stocul de peste 100.000 de articole:

 • Novapex – instalații sanitare, de încălzire și ventilație HRV
 • Bolman – accesorii, echipamente, scule electrice și manuale 
 • DIY – produse pentru bricolaj
 • Magazine Online – SculeShop și Shopinstalatii 

Cu experiență de două decenii, beneficiind de formare continuă, ne gândim la soluții moderne și inovative. Împreună cu colegii noștri profesioniști acoperim toate cerințelor, de la instalații de încălzire cu țevi si fitinguri prin sertizare până la sisteme de ventilație cu recuperare de căldură. 

Silva Group

www.silvagroup.ro   www.magazinuldebrazi.ro   www.magazinuldeplante.ro

Silva Group România comercializează o gamă variată de pomi de Crăciun, tăiați sau cu rădăcină, precum și accesorii corespunzătoare.

Iată câteva puncte cheie care definesc Silva Group Romania ca pe partenerul ideal pentru achiziționarea bradului perfect:

 • Marcare, Etichetare și Verificare Integrală: Suntem singurul furnizor care acordă o atenție deosebită fiecărui brad, marcându-l, etichetându-l și verificându-l integral înainte de livrare. Acest proces meticulos garantează calitatea superioară a fiecărui produs livrat.
 • Echipe Specializate: Dispunem de echipe proprii de specialiști pentru activități precum etichetarea, reetichetarea, tăierea, ambalarea și paletizarea pomilor de Crăciun. Aceasta ne oferă control deplin asupra fiecărui pas din procesul de producție, asigurându-ne că fiecare brad este tratat cu cea mai mare grijă.
 • Livrare Rapidă: Ne angajăm să livrăm produsele noastre în maxim 10 zile calendaristice de la recoltare, asigurându-ne că fiecare brad ajunge la dumneavoastră cu prospătime maximă pentru a aduce bucurie și farmec în casele clienților dumneavoastră.
 • Recoltare din Pepiniere Europene Diverse: Avem acces la pepiniere situate în diferite zone geografice ale Europei, ceea ce ne permite să evităm calamitățile naturale și să oferim o varietate bogată de brad în ceea ce privește speciile și calitățile.
 • Bază de Selecție Extinsă: Cu o bază de selecție anuală de peste 2.800 de hectare și peste 14 milioane de exemplare, avem privilegiul de a alege cu grijă brazii pe care îi livrăm, asigurându-ne că fiecare brad îndeplinește standardele noastre ridicate de calitate.
 • Referință în Calitate: Suntem singura companie europeană cu referința calității sortimentelor marcate, densitatea coronamentului și numărul de verticile, demonstrând angajamentul nostru pentru excelență.
 • Depozit în România: Deținem un depozit în România cu peste 35.000 de unități disponibile până pe 15 decembrie a fiecărui sezon. Acesta ne permite să acoperim cu promptitudine orice comandă suplimentară, oferindu-vă flexibilitate și eficiență în gestionarea cererilor dumneavoastră.
 • Experiență de Peste 15 Ani în România: Cu o prezență solidă de peste 15 ani pe piața românească, am acumulat o înțelegere profundă a nevoilor și preferințelor consumatorului român. Astfel, livrăm brazii potriviți pentru a satisface gusturile variate ale publicului român.
 • Posibilitate de Verificare a Marcajelor: Oferim posibilitatea de a verifica marcajele în perioada 01.09-2023 până la 15.11.2023, pentru a vă asigura că produsele noastre respectă cele mai înalte standarde.

Kordo

www. b2b.kordodesign.com

Kordo este un brand specializat în balustrade – pentru scări și terase – și scări, fabricate în Franța.

Misiunea companiei este de a face aceste produse tehnice mai accesibile și ușor de instalat atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane fizice.

Bazându-se pe cei 40 de ani de experiență ai grupului Burger & Cie în tâmplărie bazată pe kit-uri, Kordo își valorifică experiența industrială pentru a oferi o gamă largă de balustrade axate pe design, fiabile și accesibile, cu un accent cheie pe simplitate și calitate.

Kordo se angajează într-o abordare colectivă de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) centrată pe principii comune. Acestea includ aprovizionarea durabilă, proiectarea ecologică, certificarea și trasabilitatea produselor, precum și reducerea deșeurilor de producție și a ambalajelor.

Marcile Kordo sunt: Prestio, Opalu, Claro și Hecto.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

 • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
 • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
 • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
 • ai posibilitate să programezi întâlniri de business în cele două zile de expoziție, prin intermediul platformei B2B Meetings: www.b2bmeetings.bricoretail.ro (partenerii au întâlniri de busiess incluse)
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY, grădinărit și produse pentru casă

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Devino Partener EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Poți fi unul dintre partenerii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cu beneficii precum:

 • un stand expozițional – diferit din punct de vedere suprafață, în funcție de pachetul de partener
 • expunere in publicația BricoRetail.ro și în publicațiile grupului Retail FMCG Media din care mai fac parte retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro
 • expunere în publicațiile partenerilor media, înainte și după eveniment
 • expunere în Social Media înainte și în timpul evenimentului
 • expunere pe platforma dedicată evenimentului: www.expo-diy.com
 • expunere pe parcursul evenimentului în materialele video care rulează în interiorul expoziției
 • întâlniri programate prin platforma B2B Meetings incluse
 • articole dedicate în publicația BricoRetail.ro
 • campanii de promovare în publicația BricoRetail.ro (articole, inserții în newsletter, poziționări pe prima pagină a publicației etc)
 • newslettere dedicate BricoRetail.ro
 • afișare bannere în publicația BricoRetail.ro

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, SMART Partner și HOME Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2024 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home ramâne un eveniment B2B închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau a partenerilor si expozantilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție
 • proprietari de business
 • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
 • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cifrele ediției EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:

 • suprafața expozițională de 3.000 de mp (dintre care 800 de mp outdoor și 2.200 indoor), o suprafață triplă față de ediția anterioară
 • 96 de standuri
 • 30% dintre expozanți au fost din alte țări din Europa: Polonia, Italia, Germania, Franța, Grecia și Serbia
 • peste 250 de participanți din partea partea partenerilor și expozanților
 • 65 de companii – parteneri și expozanți
 • 380 de vizitatori în cele 2 zile de expoziție: buyeri și category manageri din retail & eCommerce, directori de achiziție din companii de distribuție, manageri și owneri din companii de construcții, arhitecți și designeri
 • total – cca. 650 de participanți în ediția din acest an
 • cca. 100 de întălniri de business prestabilite între buyeri și parteneri/ expozanți
 • Articol cu concluzii post eveniment

B2B Meetings

Două elemente importante diferențiază EXPO DIY – Smart Green Home de celelalte evenimente expoziționale din România: caracterul B2B – un eveniment de business inchis la care participă doar profesioniștii din domeniu și B2B Meetings, platforma de tehnologie atașată evenimentului, care are rolul de a programa întâlniri de business între vizitatori și expozanți, în cele două zile ale expoziției.

Înregistrează-te ca furnizor sau buyer pe B2B Meetings

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Garden, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *