Evenimentul BUYER POINT se mută în această toamnă la Bucureşti

După succesul celei de-a 10-a ediţii a evenimentului internaţional BUYER POINT de la Milano, din 12-13 mai 2015, grupul editorial italian Collins srl şi revista BricoRetail.ro organizează în această toamnă, la Bucureşti, o ediţie specială, varianta românească a evenimentului BUYER POINT.

2La evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti, ce va avea loc la Hotelul Intercontinental, pe data de 24 noiembrie 2015, vor participa producători şi distribuitori din Italia şi România, alături de directori de achiziţii de la cele mai importante companii de retail, import şi distribuţie din piaţa de bricolaj din România.

Cu ajutorul revistei BricoRetail.ro, la evenimentul BUYER POINT de la Milano din luna mai a fost prezentă o delegaţie formată din 25 de manageri de achiziţii şi Marketing de la cei mai importanţi retaileri din România, specializaţi sau ce deţin categorii de bricolaj, printre care s-au numărat: Arabesque, Praktiker, eMAG, cora, Carrefour, Auchan, vivre.ro, evoMAG sau Progreen.

În cadrul aceluiaşi eveniment BUYER POINT de la Milano s-a organizat şi conferinţa „Focus Romania” prin intermediul căreia s-a prezentat audienţei o radiografie a pieţei de bricolaj din România în 2014 şi începutul anului 2015.

Succesul conferinţei Focus Romania si a întregului eveniment BUYER POINT de la Milano ne-a făcut să propunem partenerilor italieni de la Collins o variantă românească a acestui eveniment, desfăşurat la Bucureşti, în care să punem în practică conceptul foarte aplicat, acela de a aduce în acelaşi loc cererea cu oferta, în contextul pieţei libere europene din care face parte şi România. 

Organizarea acestui eveniment în România va fi primul dintr-o serie mai lungă, sperăm noi, evenimente organizate alături de partenerii noştri italieni sau organizate exclusiv de noi, publicaţia BricoRetail.ro, cu atât mai mult cu cât piaţa de bricolaj din România nu a beneficiat de evenimente dedicate,” a declarat Claudiu Ciobanu, fondator şi redactor coordonator al revistei BricoRetail.ro.

De ce e bine să fii prezent la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti?

La evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti sunt aşteptaţi directorii de achiziţii (buyerii) de la:

– retailerii specializaţi de bricolaj (Dedeman, Arabesque, Ambient, Praktiker, Brico Depot, Leroy Merlin, Hornbach etc)

– retailerii FMCG ce deţin categorii de bricolaj (Metro, Selgros, cora, Carrefour şi Auchan)

– retailerii online specializaţi sau nespecializaţi ce deţin categorii de bricolaj, home&garden, home&deco, construcţii, mobilă, scule etc

– retailerii de mobilă şi accesorii

– importatori DIY

– distribuitori DIY

Participarea acestor directori de achiziţii din România este gratuită pe toată durata evenimentului la care se adaugă o surpriză din partea organizatorilor. Detalii de participare şi de ordin organizatoric se pot solicita la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro.

O oportunitate pentru retaileri, importatori şi distribuitori DIY din România de a-şi îmbunătăţi portofoliul de produse

50 de producători din industria de bricolaj DIY din Italia, dintre care 30 de producători complet noi pentru piaţa din România, vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 24 noiembrie 2015, în cadrul sălii Ronda a hotelului Intercontinental, unde vor exista 50 de posturi (mese) unde aceştia vor fi pregătiţi cu mostre, cataloage şi alte materiale pentru discuţii cu managerii de achiziţii din România.

Pe site-ul BricoRetail.ro este disponibilă o categorie nouă, dedicată evenimentului BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti, unde se vor găsi toate informaţiile, inclusiv detalii despre cei 50 de producători din Italia prezenţi la eveniment.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *