O importantă delegaţie din România va participa la evenimentul Buyer Point de la Milano, 12 – 13 mai 2015

Mai sunt doar 8 zile până la evenimentul internaţional BUYER POINT de la Milano (12 – 13 mai 2015). Din România, Arabesque, Auchan, Carrefour, Cora, eMAG, evoMAG, Praktiker, Progreen şi vivre.ro au confirmat prezenţa la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate bricolajului din Europa.

stand1Cea de-a 10-a ediţie a evenimentului internaţional BUYER POINT de la Milano aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa. BUYER POINT este un eveniment unic B2B dedicat pieţei internaţionale de bricolaj.

În premiera pentru evenimentul BUYER POINT, ediţia din acest an se va concentra pe piaţa din România, în seara zilei de 12 mai 2015 fiind programată conferinţa „Focus Romania”, în cadrul căreia se va prezenta o situaţie a pieţei de profil din România, printre speakeri fiind: Claudiu Ciobanu, fondatorul şi editorul coordonator al revistei BricoRetail.ro, Adrian Dimache, Directorul General al Camerei de Comerţ Italiană pentru România şi Lucia Ciucă, Marketing Manager eMAG.ro.

Pe parcursul întregii zile de 13 mai 2015, va avea loc evenimentul propriu-zis BUYER POINT, împărţit în două arii de activitate: o zonă de întâlniri între buyeri şi producători europeni (întâlniri programate de câte 15 minute, tip speed date) şi o zonă expoziţională cu standuri de prezentare.

Cifre BUYER POINT 2015:

– 170 de buyeri înregistraţi dintre care 35 din 13 ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, Romania, Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Malta, Moroc şi Polonia

– 124 de standuri în zona expoziţională

– 500 de producători înregistraţi

– mai mult de 600 de întâlniri programate, într-o singură zi

– peste 250 de participanţi la conferinţa Focus Romania

– peste 300 de participanţi la cina de deschidere oficială a evenimentului

– un total de peste 700 de participanţi la BUYER POINT

Ce-a de-a 10-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. RevistaBricoRetail.ro este partener strategic în România al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *