Formăm delegația României de buyeri pentru Buyer Point 2020, Milano. Participare sponsorizată de către organizatori

Publicația BricoRetail.ro a început formarea delegației României de buyeri și directori de achiziții pentru Buyer Point 2020, Milano – Italia, un eveniment internațional care pune față în față, într-o singură zi și într-un singur loc, cererea cu oferta din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. Evenimentul Buyer Point, organizat de compania Collins, va avea loc în perioada 19 – 20 mai 2020, la Milano.

Buyer Point

Participare sponsorizată de către organizatori

Evenimentul este sponsorizat de către expozanții și partenerii Buyer Point și asigură participarea gratuită pentru buyerii/ directorii de achiziții din România, ce include intrarea la eveniment, transportul cu avionul, cazarea, principalele mese ale zilei, expedierea gratuită a mostrelor și cataloagelor etc.

Buyer Point presupune o zonă de expoziție de 4.500 de mp, cu cca. 200 de expozanți, o zonă pentru întâlniri B2B, o mini-conferință, o cină de networking cu cele mai bune preparate italiene și un tur al magazinelor DIY din Milano.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2020, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

De ce să participi?

<> ai 2 zile full de expoziție & networking în care vei întâlni sute de producători potriviți pentru businessul tău

<> ai acces la platforma online dedicată evenimentului în care vei descoperi expozanții și alți producători participanți la eveniment

<> ai parte de întâlniri B2B one-to-one

<> participi la o cină oficială pentru buyeri și expozanți care facilitează un network de calitate

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru că doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piațe europene.

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Cine poate participa? Câteva exemple de companii

<> buyerii din retailul DIY specializat (Leroy Merlin, Dedeman, Brico Depot, Hornbach, Arabesque – Mathaus, Romstal, JYSK etc)

<> buyerii din retailul FMCG (Carrefour, Kaufland, cora, Auchan, Metro, Selgros sau retailul Electro (Altex, Flanco) de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online specializat (vivre.ro, gradinar.ro etc) sau buyerii din retailul online care dețin categorii DIY, Home Improvement, Gardening (eMAG, evoMag etc)

<> directorii de achiziţii din companiile de import & distribuție din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening (Sentosa, Menatwork, Temad, Progreen, Yalco, Honest, NOD etc)

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Ediția Buyer Point din 2019, în cifre:

– 450 de buyeri participanți dintre care 35 au fost din România
– 200 de expozanți pe o suprafață totală de 4.500 de mp
– peste 500 de producători și distribuitori, în total
– 750 de întâlniri B2B prestabilite
– 15 țări participante

În 2019, la Buyer Point, au participat 35 de buyeri din România, din companiile: Carrefour Romania, JYSK International, eMAG, elefant.ro, ELVILA, MAM Bricolaj, MEZONI, NexHaus, Econatura, Vexio, Doraly, Progreen, Green Project, Agrocosm și Metalplast Consult.

Alte imagini de la ediția Buyer Point 2019, AICI.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2020, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment orgnizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro. În acest an, revista BricoRetail.ro a fost, pentru a 8-a ediţie consecutivă, singurul partener pentru România.

Cea de-a 17-a ediţie a evenimentului BUYER POINT se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate 90, Milano, Italia.

Puteți citi cele mai proaspete știri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B din România dedicată acestor sectoare, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *