Buyer Point 2019, evenimentul internațional dedicat sectorului DIY & Home Improvement, în cifre

În perioada 14 – 15 mai 2019, a avut loc la Milano, Italia, evenimentul anual Buyer Point, dedicat sectorului DIY, Home Improvement & Gardening, având la bază un concept ce presupune o zonă expozițională și întâlniri B2B prestabilite. Ediția următoare a evenimentului Buyer Point se va desfășura în perioada 19 – 20 mai 2020.

Evenimentul, organizat de grupul editorial italian Collins, este dedicat buyerilor/ directorilor de achiziție din sectorul DIY & Home Improvement european. În acest an, revista BricoRetail.ro a fost, pentru a 7-a ediţie consecutivă, singurul partener pentru România.

Câteva cifre ale ediției cu numărul 16, recent încheiată:

450 de buyeri participanți (120 internaționali, printre care si 35 provenind de la 15 companii din România, 32 de Ucraina și 20 din Belgia)
150 de expozanți (o suprafață totală de 4.500 de mp). Publicația BricoRetail.ro a avut unul dintre standuri pe care l-a „împărțit” cu producătorul român din Iași Green Project)
250 de producători, in total (expozanți + companiile care au participat doar la întâlniri)
750 de intalniri prestabilite (desfășurate într-un spațiu separat de zona expozițională)
15 țări participante

Participanți din România

La evenimentul Buyer Point de la Milano din 2019 au participat buyeri din România din companiile de retail: Carrefour Romania (categoriile DIY), JYSK International (achiziții pentru întreg grupul JYSK), eMAG (categoriile home&deco, home&garden, DIY etc al celui mai mare retailer online din România si din regiune, prezent și în alte 8 țări europene), elefant.ro (unul dintre cele mai mari magazine online din România), ELVILA (unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă și decorațiuni din România), MAM Bricolaj (brandul de retail de bricolaj românesc cu 2 magazine fizice + magazinul online), MEZONI (noul magazin online home & deco, recent lansat în România), NexHaus (un nou brand de e-commerce din zona home & deco ce va fi lansat în curând), Econatura.ro (un magazin online cu produse home&deco și home&garden) și Vexio (magazinul online ce deține și o categorie cu produse pentru casă și grădină).

Acestora li s-au alăturat buyeri/ directori de achiziții din companiile Doraly (primul marketplace cu prețuri elastice din România, cu vânzări en-detail și en-gros), Progreen (importator si distribuitor produse pentru grădină), Green Project (producator, importator si distribuitor produse pentru îngrijirea plantelor și produse pentru grădină), Agrocosm (importator și distribuitor produse pentru grădină) și Metalplast Consult (companie de import și distribuție și furnizor de servicii de constructii).

Mai multe imagini de la Buyer Point 2019

BUYER POINT este un concept foarte aplicat, un eveniment B2B care adună, într-o singură zi şi într-un singur loc, factori de decizie din companii europene de retail, producţie şi distribuţie, jucători importanţi din industria DIY & Home Improvement (home & deco, home & garden, hardware, tools, power tools, construction materials, furniture & accesories, electrical products, instalations, professional equipments and household).

Pe scurt: buyeri (directori de achiziţii) din companiile de retail (fizic/ online) sau din companiile de import și distribuție se întâlnesc cu potenţiali furnizori, companii de producţie din Italia şi din alte ţări europene, având drept scop demararea unei relaţii comerciale.

Ediția Buyer Point 2020

Ediția umătoare a evenimentului Buyer Point va avea loc la Milano în perioada 19 – 20 mai 2020, unde sunt invitați încă de acum buyerii/ directorii de achiziții din sectorul DIY & Home Improvement din România.

<> buyerii din retailul DIY specializat

<> buyerii din retailul FMCG sau retailul Electro de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online (magazinele online) specializat sau buyerii din retailul online care dețin categorii DIY & Home Improvement

<> directorii de achiziţii din companiile de import din industria DIY

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043

BUYER POINT INTERNATIONAL

Au existat şi 2 ediţii ale evenimentului BUYER POINT ce s-au desfăşurat în România, în 2015 şi în 2016, sub denumirea de BUYER POINT INTERNATIONAL si va mai urma încă una în curând. Ediţia din octombrie 2016 a fost cel mai mare eveniment din România dedicat industriei DIY.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *