Brico Depot, Praktiker, METRO, Selgros, DAAS şi Menatwork au confirmat prezenţa la evenimentul Buyer Point International

Brico Depot, Praktiker Romania, METRO Cash&Carry Romania, Selgros Cash&Carry Romania, DAAS, Gutta şi Menatwork sunt companiile care au confirmat recent prezenţa la evenimentul de bricolaj BUYER POINT INTERNATIONAL ce se va desfăşura la Bucureşti în data de 24 noiembrie 2015.

1Aceste companii se alătură altor retaileri sau importatori din România care au confirmat, de asemenea, prezenţa la BUYER POINT INTERNATIONAL precum: Mobexpert, Carrefour,cora, Auchan, vivre.ro, Romstal, eMAG.ro şi GardenPedia.

Evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti, organizat de către grupul editorial italian Collins srl şi revista BricoRetail.ro, va avea loc la Hotelul Intercontinental, pe data de 24 noiembrie 2015 şi va pune faţă în faţă, intr-o singură zi, oferta producătorilor DIY italieni cu directorii de achiziţii de la cele mai importante companii din România reprezentând retaileri, importatori, şi distribuitori de pe piaţa de bricolaj autohtonă.

De ce e bine să fii prezent la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti?

La evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti sunt aşteptaţi directorii de achiziţii (buyerii) de la:

retailerii specializaţi de bricolaj (ex: Dedeman, Arabesque, Ambient, Praktiker, Brico Depot, Leroy Merlin, Hornbach etc)

retailerii FMCG ce deţin categorii de bricolaj (Metro, Selgros, cora, Carrefour şi Auchan)

retailerii online specializaţi sau nespecializaţi ce deţin categorii de bricolaj, home&garden, home&deco, construcţii, mobilă, scule etc

retailerii de mobilă şi accesorii

importatori DIY

distribuitori DIY

Participarea acestor directori de achiziţii din România este gratuită pe toată durata evenimentului la care se adaugă o surpriză din partea organizatorilor. Detalii de participare şi de ordin organizatoric se pot solicita la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro.

O oportunitate pentru retaileri, importatori şi distribuitori DIY din România de a-şi îmbunătăţi portofoliul de produse

Peste 50 de producători din industria de bricolaj DIY din Italia, dintre care aproape 40 de producători complet noi pentru piaţa din România, vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 24 noiembrie 2015, în cadrul sălii Ronda a hotelului Intercontinental, unde vor exista peste 50 de posturi (mese) unde aceştia vor fi pregătiţi cu mostre, cataloage şi alte materiale pentru discuţii cu managerii de achiziţii din România.

Evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti este organizat de către Collins srl Italia şi revista BricoRetail.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *