Care sunt primii retaileri care au confirmat prezenţa la BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti?

Romstal, GardenPedia.ro, vivre.ro, eMAG.ro, cora Romania, Auchan Romania şi Carrefour Romania sunt primele companii care au confirmat deja prezenţa la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti, din data de 24 noiembrie, un eveniment internaţional dedicat bricolajului.

 

2Evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti este organizat de către grupul editorial italian Collins srl şi revista BricoRetail.ro.

Evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti, ce va avea loc la Hotelul Intercontinental, pe data de 24 noiembrie 2015, va pune faţă în faţă, intr-o singură zi, oferta producătorilor DIY italieni cu directorii de achiziţii de la cele mai importante companii din România reprezentând retaileri, importatori, şi distribuitori de pe piaţa de bricolaj.

De ce e bine să fii prezent la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti?

La evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti sunt aşteptaţi directorii de achiziţii (buyerii) de la:

retailerii specializaţi de bricolaj (ex: Dedeman, Arabesque, Ambient, Praktiker, Brico Depot, Leroy Merlin, Hornbach etc)

retailerii FMCG ce deţin categorii de bricolaj (Metro, Selgros, cora, Carrefour şi Auchan)

retailerii online specializaţi sau nespecializaţi ce deţin categorii de bricolaj, home&garden, home&deco, construcţii, mobilă, scule etc

retailerii de mobilă şi accesorii

importatori DIY

distribuitori DIY

Participarea acestor directori de achiziţii din România este gratuită pe toată durata evenimentului la care se adaugă o surpriză din partea organizatorilor. Detalii de participare şi de ordin organizatoric se pot solicita la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro.

O oportunitate pentru retaileri, importatori şi distribuitori DIY din România de a-şi îmbunătăţi portofoliul de produse

50 de producători din industria de bricolaj DIY din Italia, dintre care aproape 40 de producători complet noi pentru piaţa din România, vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 24 noiembrie 2015, în cadrul sălii Ronda a hotelului Intercontinental, unde vor exista 50 de posturi (mese) unde aceştia vor fi pregătiţi cu mostre, cataloage şi alte materiale pentru discuţii cu managerii de achiziţii din România.

Evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL de la Bucureşti este organizat de către Collins srl Italia şi revista BricoRetail.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *