Sold out la EXPO BUYER POINT, zona destinată expozanţilor

Collins srl, organizatorul evenimentului internaţional BUYER POINT de la Milano (12-13 mai 2015), a anunţat că toate cele 120 de standuri expoziţionale, incluzându-le şi pe cele destinate sponsorilor din cadrul EXPO BUYER POINT, au fost ocupate.

stand3Peste 400 de companii producatoare din industria DIY, 100 de expozanţi, zeci de retaileri, importatori şi distribuitori europeni s-au înregistrat la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului internaţional BUYER POINT, un eveniment unic B2B dedicat pieţei internaţionale de bricolaj.

Una dintre particularităţile cele mai importante ale evenimentului BUYER POINT este că acesta aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa prin sistemul de întâlniri tip speed date de câte 15 minute, concept menit să eficientizeze la maxim ziua dedicată evenimentului. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Ediţia din acest an a evenimentului BUYER POINT se va concentra pe piaţa din România, în seara zilei de 12 mai 2015 fiind programată conferinţa „Focus Romania”, în cadrul căreia participanţii vor face cunoştinţă cu pieţei de bricolaj din România.

Din România, până în acest moment şi-au anunţat participarea retaileri precum: Praktiker, Arabesque, eMAG, evoMAG.ro, Vivre.ro, Auchan, Carrefour, cora şi compania Progreen. Pe lăngă retaileri, la evenimentul BUYER POINT mai sunt aşteptaţi să participe şi producători şi importatorii români din industria de bricolaj, evenimentul fiind o excelentă oportunitate de a-şi extinde afacerile. Detalii de participare la adresa revista@bricoretail.ro.

Ce-a de-a 10-a ediţie a evenimentului BUYER POINT este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. RevistaBricoRetail.ro este partener strategic în România al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *