Am început formarea delegației României de buyeri pentru expoziția Buyer Point 2022, Milano. Participare sponsorizată de către organizatori

UPDATE 7 martie 2022: Am încheiat formarea delegației României pentru Buyer Point 2022, unde vor participa 50 de buyeri din România.

Publicația BricoRetail.ro a început formarea delegației României de buyeri și directori de achiziții pentru Buyer Point 2022, Milano – Italia, un eveniment expozițional internațional care pune față în față, într-o singură zi și într-un singur loc, cererea cu oferta de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. Evenimentul Buyer Point, organizat de compania italiană Collins, va avea loc în perioada 17 – 18 mai 2022, la Milano. Participarea buyerilor din România la cea de-a 18-a ediție a evenimentului Buyer Point este sponsorizată de către organizatori.

Buyer Point

Participare sponsorizată de către organizatori

Evenimentul este sponsorizat de către expozanții și partenerii Buyer Point și asigură participarea gratuită pentru buyerii/ directorii de achiziții din România, ce include:

<> intrarea la eveniment

<> transportul cu avionul

<> cazarea pentru două nopți în hotel de 4 stele

<> principalele mese ale zilei

<> accesul la cina oficială (Opening Dinner)

<> transport spre și de la locul de desfășurare a evenimentului

<> expedierea gratuită a mostrelor și cataloagelor etc.

Buyer Point presupune o zonă expozițională de 4.500 de mp, cu cca. 200 de expozanți, o zonă pentru întâlniri B2B, o mini-conferință, o cină de networking cu cele mai bune preparate italiene și un tur ghidat al magazinelor DIY din Milano.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2022, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

De ce să participi?

<> ai 2 zile full de expoziție & networking în care vei întâlni sute de producători potriviți pentru businessul tău

<> ai acces la platforma online dedicată evenimentului în care vei descoperi expozanții și alți producători participanți la eveniment

<> ai parte de întâlniri B2B one-to-one, programate anterior

<> participi la o cină oficială pentru buyeri și expozanți care facilitează un network de calitate

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru buyeri deoarece doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piețe europene.

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Buyer Point

Cine poate participa? Câteva exemple de companii din România

<> buyerii din retailul DIY specializat (Ex. Leroy Merlin, Dedeman, Brico Depot, Hornbach, Arabesque – Mathaus, Romstal, JYSK, MAM Bricolaj etc)

<> buyerii din retailul FMCG (Ex. Carrefour, Kaufland, cora, Auchan, Metro, Selgros sau retailul Electro (Altex, Flanco) de pe categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online specializat (Ex. vivre.ro, gradinar.ro etc) sau buyerii din retailul online care dețin categorii DIY, Home Improvement, Gardening (Ex. eMAG, evoMag, elefant.ro etc)

<> directorii de achiziţii din companiile de import & distribuție din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening (Ex. Sentosa, Menatwork, Temad, Progreen, Yalco, Honest, NOD etc)

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Ultima ediție Buyer Point (din 2019), în cifre:

– 450 de buyeri participanți dintre care 35 au fost din România
– 200 de expozanți pe o suprafață totală de 4.500 de mp
– peste 500 de producători și distribuitori, în total
– 750 de întâlniri B2B prestabilite
– 15 țări participante

Deplasarea dar și accesul la evenimentul Buyer Point 2022 se poate face doar în baza certificatului verde. Evenimentul se va desfășura cu toate măsurile necesare pentru a garanta siguranța deplină a participanților conform reglementărilor sanitare locale în vigoare în mai 2022.

Alte imagini de la ediția Buyer Point 2019, AICI.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2022, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

Buyer Point

Buyer Point, un eveniment orgnizat de compania italiană Collins, în parteneriat cu publicația BricoRetail.ro. În 2022, revista BricoRetail.ro va fi, pentru a 9-a ediţie consecutivă, singurul partener pentru România al evenimentului.

Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului BUYER POINT se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate 90, Milano, Italia.

Puteți citi cele mai proaspete știri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening din România, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B din România dedicată acestor sectoare, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *