Leroy Merlin a deschis la Craiova al doilea magazin din oraș și al 17-lea al rețelei din România

Leroy Merlin, jucătorul numărul 2 din piața DIY din România, a deschis pe 29 iunie cel de-al doilea magazin din Craiova, situat pe strada Severinului, nr. 36 A, pe locul unui fost magazin bauMax, rețea achiziționată de retailerul francez în 2014.

Deşi iniţial magazinul bauMax din Craiova nu a intrat în calculele retailerului pentru a fi transformat intr-o unitate Leroy Merlin, din raţiuni de business şi pentru „a proteja” învestiţia în magazinul nou construit din acelaşi oraş – cel din Electroputere Mall – retailerul a revenit asupra deciziei sale, iar fostul magazin bauMax a fost transformat într-o unitate Leroy Merlin.

Leroy Merlin

Câteva cifre legate de noul magazin Leroy Merlin Craiovița

Noul magazin are o suprafață de 11.200 metri pătrați, 100 angajați și pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 produse și peste 380 locuri de parcare. Pentru amenajarea magazinului s-au golit zilnic opt autocamioane, iar la finalul celor două luni de aprovizionare și pregătire pentru marea deschidere au fost descărcați  21.000 de paleți cu marfă transportați în 500 de autocamioane.

Cei 100 de angajați ai magazinului vor oferi consiliere la raft pentru achiziționarea produselor, soluții personalizate de amenajare sau reamenajare a casei și grădinii adaptate în funcție de nevoile și bugetul fiecărui client.

Magazinul LEROY MERLIN Craiova va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00. Cu ocazia lansării, retailerul a pregătit oferte unice, în număr limitat, valabile doar în magazinul din Craiova, în perioada 29 iunie – 15 iulie 2017.

Al doilea magazin Leroy Merlin din Craiova

Magazinul din Craiovița este al doilea magazin din Craiova, primul magazin fiind inaugurat în anul 2014, acesta fiind, totodată, primul magazin din regiunea de sud a țării. LEROY MERLIN din cadrul Electroputere Parc se întinde pe o suprafață totală de peste 13.000 de metri pătrați și comercializează o gamă de 30 000 produse.

O rețea de 17 magazine în România  

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai puternici jucători din piața europeană de DIY, odată cu magazinul din Craiova, ajunge la o rețea de 17 unități în România. În anul 2017, LEROY MERLIN a contorizat 10 milioane de clienți în toate magazinele din România, devenind astfel numarul doi pe piața locală DIY.

Suntem foarte mulțumiți de modul în care primul magazin din Craiova a fost primit de către zona de sud a țării, de aceea am decis ca la jumătatea acestui an să deschidem cel de-al doilea magazin. Locuitorii din Craiova sunt foarte întreprinzători și alocă timp și bugete pentru construcția și decorarea caselor.” – a declarat Frederic Lamy, Directorul General LEROY MERLIN.

Un alt magazin va fi deschis anul viitor, în București, unde retailerul francez a achiziţionat un teren în zona Theodor Pallady din Bucureşti.

Retailerul a anunţat la finalul anului trecut semnarea unui contract de achizitie a unui teren de aproximativ 40.000 mp in zona Pallady, Bucureşti. Noul magazin va fi situat în zona Theodor Pallady, sector 3, în Bucureşti si este planificat pentru deschidere în anul 2019.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Compania, parte a grupului ADEO, deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționeaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *