BUYER POINT Milano, un eveniment unde sunt invitaţi şi producătorii din România

Evenimentul internaţional de bricolaj BUYER POINT va aduce în acelaşi loc, într-o singură zi oferta producătorilor europeni şi cererea reprezentată de către retaileri, importatori şi distribuitori DIY din Europa, un eveniment B2B ce va avea loc în perioada 10 – 11 mai 2016, la Milano, Italia.

1Alături de retailerii DIY specializaţi, retailerii online, retailerii FMCG sau electro retailerii care deţin o categorie de bricolaj şi importatorii DIY din România, la Milano sunt aşteptaţi, de asemenea, producătorii autohtoni ce doresc să intre cu portofoliul lor de produse şi în alte pieţe din Europa, pentru aceaştia fiind disponibilă o zonă expoziţională cu standuri de prezentare.

Detalii în legătura cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, pe adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

Printre categoriile de bricolaj prezente la Buyer Point Milano 2016 se numără: home & deco (home improvement), home & garden, materiale de construcţii, scule & unelte, mobilier, electrice, auto etc.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

La evenimentul BUYER POINT 2015 de la Milano s-au înregistrat următoarele cifre:

  • 170 de buyeri înregistraţi din Italia, Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, România, Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Malta, Moroc şi Polonia
  • 124 de standuri în zona expoziţională
  • 500 de producători înregistraţi
  • mai mult de 600 de întâlniri programate, într-o singură zi
  • peste 250 de participanţi la conferinţa Focus Romania
  • peste 300 de participanţi la cina de deschidere oficială a evenimentului
  • un total de peste 700 de participanţi la BUYER POINT

Cum se înscriu participanţii la evenimentul BUYER POINT 2016:

  • între 1 februarie şi 31 martie 2016, participanţii – producători, importatori, buyeri – se pot înscrie gratuit pe site-ul www.buyerpoint.it, în secţiunea dedicată fiecăruia, disponibilă şi în limba engleză.
  • începând cu 1 aprilie, companiile înregistrate pot vedea cine s-a înscris pe site la eveniment, moment în care producătorii pot solicita întâlniri buyerilor sau directorilor de achiziţii pentru ziua de 11 mai 2016

Ce-a de-a 12-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Pentru această ediţie, revista BricoRetail.ro este partener strategic în România şi în CEE (Europa Centrală şi de Est) al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), Home&Deco, Home&Garden, mobilier şi materiale de construcţii,

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *