Praktiker oferă 12% reducere la cumpărăturile cu MEŞTER CARD

Praktiker România, partenerul de încredere al meşterilor, pune la dispoziție MEŞTER CARD, care oferă un plus de avantaje posesorilor săi, atât persoane fizice, cât şi juridice.

Praktiker„Programul de fidelizare prin MEŞTER CARD de la Praktiker este unic pe piaţa DIY locală. Fie că vorbim de finisaje, montaje, structuri, instalaţii, amenajări grădini sau alte domenii de interes, cardul de fidelitate dedicat meşterilor susţine afacerile cu avantaje create exclusiv pentru meşterii profesionişti., spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

MEŞTER CARD a fost lansat de Praktiker în luna martie 2016, printr-o campanie realizată cu obiectivul de a promova un program de fidelizare unic în România, prin care retailerul DIY oferă meșterilor numeroase avantaje.

Beneficiile MEȘTER CARD

Pentru cumpărăturile de cel puţin 1.500 lei într-o lună calendaristică (mai puţin produsele care se află deja în promoţie), efectuate cu MEŞTER CARD în magazinele Praktiker din România, meşterul primeşte un voucher de 12% reducere. Voucherul poate fi solicitat de la Biroul de Informaţii, la începutul fiecărei luni, pentru cumpărăturile efectuate în luna anterioară. Acesta poate fi utilizat în magazinele Praktiker pentru achiziţionarea produselor preferate.

Posesorii MEŞTER CARD beneficiază şi de preţuri speciale la articole dedicate, transport gratuit în anumite condiţii, diverse campanii şi concursuri cu premii. Un beneficiu în plus este accesul la evenimentele exclusiviste în care sunt prezentate noutăţile în materie de produse şi tehnici.

Ca deţinători ai cardului de fidelitate, meşterii vor putea participa în campaniile special pregătite pentru ei, ceea ce înseamnă că pot deveni câştigătorii numeroaselor premii precum: excursii, bilete la meciuri de fotbal, unelte şi scule profesionale sau chiar maşini.

Cum se obţine MEŞTER CARD-ul

Meşterii pot intra în posesia MEŞTER CARD într-un timp foarte scurt, completând formularul de înscriere disponibil în orice magazin Praktiker din România sau completând formularul online.

Formularul se completează cu datele personale sau ale firmei, ulterior se validează la Biroul de Informaţii din magazin, alături de copia buletinului sau copia certificatului de înregistrare fiscală. Cardul se emite pe loc, gratuit, fiind activ din momentul intrării în posesia acestuia.

Cum se foloseşte MEŞTER CARD-ul

Pentru a putea beneficia de avantajele sale, cardul se prezintă la casa de marcat la fiecare achiziţie din magazinele Praktiker, pentru a contoriza în sistem toate cumpărăturile efectuate. Beneficiile cardului sunt valabile încă din momentul emiterii, pe termen nelimitat.

Posesorii cardului de fidelitate îşi pot verifica în orice moment contul în secţiunea specială din site pentru a şti cât mai trebuie să cumpere într-o lună pentru a putea beneficia de voucherul de reducere.

MEŞTER CARD este proiectat să ofere numai beneficii şi avantaje clienţilor care au ales Praktiker drept partener de încredere pentru ei şi pentru business-ul lor.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil în magazine sau aici.

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *