Magazinul online www.praktiker.ro, plusul necesar adus de Praktiker

Povesteam într-un articol anterior cât de mult pot schimba universul personal câteva obiecte din jurul nostru, atunci când vine vorba de amenajarea interioară sau exterioară a unei case, dând exemplul cu pavajul unei curţi. În magazin, produsele nu spun nicio poveste, dar odată introduse într-un context potrivit, în casă sau pe lângă casă, acestea îşi pun amprenta, capătă viaţă şi devin acel plus de care aveam nevoie. 

Un plus, denumit simbolic #plus1, îl aduce în acest an aniversar şi Praktiker, retailerul care sărbătoreşte 14 ani de prezenţă pe piaţa din România, prin lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, la pachet cu campania „Premii pe loc pentru toți clienții”.

Campania aniversară „Premii pe loc pentru toți clienții

În perioada 10 august – 6 septembrie, toţi clienţii care cumpără produse de minimum 150 lei din magazinele Praktiker vor primi un card răzuibil, cu care vor putea câştiga pe loc premii importante. În cazul comenzilor online, cardul răzuibil le va fi livrat cumpărătorilor acasă, împreună cu produsele, astfel încât toată lumea să aibă acces la premiile aniversare, indiferent de canalul pe care îl aleg pentru cumpărături.

Vizual aniversare Praktiker 14 ani

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil AICI,

Lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro

Cu ocazia aniversării de 14 ani, Praktiker România anunţă, de asemenea, lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, un #plus1 adus clienţilor care pot comanda momentan peste 8.000 de produse dintre cele 40.000 comercializate în magazine, numărul acestora crescând de la o lună la alta.

Produsele comercializate pe www.praktiker.ro au aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice şi pot fi livrate la nivel naţional. Costurile de transport depind de greutatea produsului achiziţionat.

În următoarea perioadă, retailerul va trece la a doua etapă de dezvoltare a magazinului online, în care vor fi introduse mai multe facilități pentru clienții online. De exemplu, platforma va fi îmbogățită cu opțiunea „click & pick“, adică anumite produse pot fi comandate online şi ridicate apoi direct din magazin.

În România, Praktiker are 27 de magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale pentru construcţii şi amenajări, produse de grădinarit, decoraţiuni pentru interior şi exterior.

Magazin online

Doi cititori ai revistei BricoRetail.ro au câştigat câte un voucher Praktiker la cumpărături ce pot fi folosite în magazinul online www.praktiker.ro

În acelaşi articol anterior am lansat invitaţia cititorilor revistei BricoRetail.ro de a spune într-un comentariu ce obiect nou/ obiecte noi îşi doresc în casă sau pe lângă casă şi cum ar completa acesta/ acestea universul lor personal, folosind hashtag-ul #plus1.

Astfel, dintre cele 11 persoane care au răspuns într-un comentariu invitaţiei noastre, două au câştigat vouchere de cumpărături pe www.praktiker.ro. Acestea sunt: Ana Marina şi Adriana Huszar.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Un comentariu la „Magazinul online www.praktiker.ro, plusul necesar adus de Praktiker”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *